Parels vermaken het thuispubliek!   |   23 - okt - 2016

Thuis tegen het geroutineerde Westsite 1, hoe zou dat gaan. De Parels van WF waren compleet en dan is vermaak in de maak!

Het begon van beide kanten lekker fanatiek. Goed fysiek handbal gelardeerd met veel kabaal. Westfriezen had de afronding beter voor elkaar en liep een doelpunt of vier uit. Westsite had een kleine buiging in de loop en kon niet aanhalen, waarna Westfriezen voor rust uit liep naar een 17-10 voorsprong!

Na rust bouwde Westfriezen haar voorsprong uit en het leek met 21-12 een gelopen koers. Westsite was nu effectiever in de afronding en Westfriezen miste teveel en koos voor te moeilijke oplossingen. Westsite kwam terug tot 28-26 met nog twee minuten op de klok! De billen bij elkaar bij het thuispubliek, maar de Parels rechten te rug en tilden de eindstand naar 31-27. Vooral het laatste doelpunt van Tim van Amstel was wonderschoon!