VLAGGENSCHIP


Verslagen Westfriezen 1


19-02-2017

JVC – WF (2-1)

In een zeer slecht gespeelde eerste helft moet WF nog blij zijn dat het maar twee doelpunten tegen kreeg. Het hadden er ook zomaar vijf kunnen zijn. Maar dan komt toch nog vlak voor rust het doelpunt van WF. Het is Jeroen, die uit een pass van Hesham zich zelf goed vrij speelt en de bal uit de draai hard binnen schiet.

Na de rust een ander speelbeeld. Nu is het WF, dat JVC terug drukte op eigen helft en op jacht ging naar de gelijkmaker. En er komen zowaar meerdere kansen hiervoor, maar Youri, Dave, David en Bart Jan falen en zodoende blijft WF voor de derde keer op rij zonder punten.

Eerst volgende wedstrijd op 5 maart, thuis tegen Hugo Boys.

De wissels in deze wedstrijd:

- Bart Jan en Roy voor Nick en Youri.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


05-02-2017

Kleine Sluis – WF (3-1)

Anders dan de uitslag doet vermoeden heeft WF prima partij gegeven aan Kleine Sluis. In het eerste kwartier was KS de bovenliggende ploeg en dat resulteerde in een één nul voorsprong door een schitterend schot in de kruising. Daarna kwam WF beter in het spel met de eerste kans voor Youri, maar alleen voor de keeper ging het mis. Toch werd de druk door WF opgevoerd en vlak voor rust werd het goede spel gehonoreerd met een goal van Dave. Uit een goed opgezette aanval via David schoot Dave de bal hard over de grond in de hoek.

Vlak na de rust was het eerst toch weer KS dat de eerste kans kreeg, maar de vrije trap kwam op de paal terecht. Door het later inbrengen van twee wissels kreeg WF meteen een dot van een kans. De opgezette aanval verliep via Jeffrey en hij zette Dylan alleen voor de keeper. Wederom ging het mis. In de laatste 20 minuten werd door beide teams aanvallend gevoetbald voor de overwinning. En weer kwam KS op voorsprong door een prachtig boogschot over onze keeper. Tot aan het laatste fluitsignaal streed WF voor nog een gelijk spel, maar uiteindelijk scoorde KS vlak voor tijd nog uit een counter.

Zondag a.s. thuis tegen Hugo Boys.

De wissels in deze wedstrijd:

-Jeffrey en Dylan voor Hesham en Jeroen.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


29-01-2017

WF – KGB (0-3)

WF is met een valse start in 2017 begonnen. Met een volledige fitte selectie kon Fred het sterkste team opstellen tegen KGB. In de eerste helft had WF het overwicht en kreeg de beste kansen om op een voorsprong te komen. Helaas bleef dat uit en uit een counter van KGB werd het nog voor rust nul één.

Na de rust werd het vanaf de aftrap nul twee door KGB. Stefan kreeg de ingeschoten bal niet onder controle, waarna de spits de bal binnen tikte. Het spel van WF werd daarna niet beter maar slechter en de paar kansen die toch nog kwamen werden niet benut. Uiteindelijk besliste KGB de wedstrijd met een zeer snel uitgespeelde counter, die fraai afgerond werd.

Zondag a.s. uit naar Kleine Sluis.

De wissels in deze wedstrijd:

- Jeroen en Nick voor Chiel en Valk.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


11-12-2016

Hauwert – WF (0-0)

In een voor het publiek aantrekkelijke wedstrijd doordat beide teams aanvallend voetbal lieten zien, ging er toch ook nog te veel fout. Te gehaast, de bal verkeerd inspelen naar medespelers, het positie spel etc., daardoor ontstonden er kleine mogelijkheden voor beide teams om de score te openen. Al in de eerste minuut kreeg WF een prima kans om de score te openen, maar werd helaas gemist. Daarna kwam Hauwert beter in het spel en kreeg ook meerdere kleine kansen, maar verder dan een schot tegen de lat kwam het niet.

Na de rust het zelfde speelbeeld, maar nu was het WF, wat meer druk op de achterhoede van Hauwert zette en daardoor het beste van het spel had. Niet dat er grote kansen werden gecreëerd, maar het gevaar was er. Maar tegen het eind van de wedstrijd kwam Hauwert ook weer beter in het spel, wat nog bijna de winnende treffer opleverde. Maar dan is het Stefan, die in een één tegen één duel, de bal van de voet van de spits van Hauwert plukt en zodoende een punt oplevert voor WF.

Nu eerst de winterstop. Eerst volgende wedstrijd 29 januari 2017 Westfriezen – KGB.

De wissels in deze wedstrijd:

- Max, Hesham en Bart Eldering voor Bert, Dylan en Jeffrey.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


04-12-2016

WF – Texel (1-4)

In wederom een zeer matige wedstrijd moest WF de punten aan Texel laten. Over de hele wedstrijd gezien was Texel het betere team. WF speelde zeer matig tot slecht wat zich al in de vijfde minuut aankondigde door de bal uit een voorzet te missen en Texel dit buitenkansje benut. Als dan dertig minuten later Texel de tweede goal maakt uit een corner wordt het nog moeilijker voor WF.

Na de rust een gretiger WF want er moet gescoord worden voor de aansluiting. Maar wederom is het Texel die de drie nul binnenschiet uit een corner. WF blijft hard werken, maar kan geen vuist maken in het doelgebied van Texel. Ook de uitvallen van Texel worden nu gevaarlijker en dat levert de vierde treffer op. Maar het harde werken van WF wordt vlak voor tijd toch nog beloond met een treffer van Jeroen op aangeven van Bart Jan.

Zondag a.s. uit naar Hauwert.

De wissels in deze wedstrijd:

- Jeroen, Daan en Dustin voor Youri, Dylan en Max.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


27-11-2016

SEW - WF (1-1)

De thuisblijvers hebben niets gemist van deze wedstrijd. In een zeer slechte wedstrijd is het uiteindelijk gelijk geworden. Gedurende de hele wedstrijd werden maar een paar kleine kansjes gecreëerd. Voor de rust had SEW het betere van het spel. Het kwam een aantal keren gevaarlijk voor het doel van WF en dat resulteerde in de achttiende minuut tot een doelpunt.

Na de rust kwam WF beter uit de kleedkamer en probeerde veel druk te zetten op de achterhoede van SEW. Maar wat WF en SEW ook probeerden, het spel bleef zeer slecht en beide teams creëerden vrijwel geen kansen. Maar toch kwam daar het moment van invaller Jeroen. Uit de assist van Youri kwam Jeroen alleen voor de keeper en schoot de bal in de verste hoek binnen.

Zondag a.s. thuis tegen koploper Texel.

De wissels in deze wedstrijd:

- Jeroen, Dylan en Joost voor Dave, Nick en Daan.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


13-11-2016

WF – Spirit 30 (3-2)

In een zeer aantrekkelijke eerste helft, waarin WF het bovenliggende team was, werd goed combinatie voetbal op de mat gelegd. Het leidde nog niet direct tot kansen, maar het gaf Spirit ook totaal geen kans om gevaarlijk te worden. Uiteindelijk was het een fout in de achterhoede van Spirit, waardoor Hesham alleen op de keeper kon afgaan en bekwaam scoorde. En als nog geen twee minuten later de score wordt opgevoerd, een schot van Chiel wordt niet goed gestopt door de keeper waardoor David simpel de bal binnen tikt, lijkt niets een grotere uitslag te bewerkstellen.

Maar na de rust komt WF totaal niet meer in de vorm van de eerste helft. Vanaf het eerste fluitsignaal ging Spirit de voorhoede met lange ballen aan het werk zetten en uiteindelijk levert dat twee doelpunten op. Vanaf dat moment is een overwinning voor beide teams weer mogelijk, maar vlak voor tijd is het toch weer WF, dat de winnende treffer maakt. Uit een vrije trap op ca. 20 meter voor doel, scoort Dave.

Zondag a.s. vrij.

De wissels in deze wedstrijd:

- Remco, Jeroen en Youri voor Chiel, Nick en Jeffrey.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


06-11-2016

WF – Spartanen (1-0)

Om aan te haken bij de bovenste teams moest er gewonnen worden van koploper Spartanen. De achterstand van zes punten mocht niet groter worden. Uiteindelijk is het gelukt om te winnen, maar het ging wederom ontzettend moeizaam. Al in de eerste minuut kan Spartanen de openingstreffer scoren, maar gelukkig voor WF gaat de bal voorlangs het doel. Tot aan de rust krijgen beide keepers weinig te doen en speelt de strijd zich voornamelijk af op het middenveld. Beide ploegen zijn niet in staat om uitgespeelde aanvallen op te zetten, dus gaat er meer fout dan goed in het spelletje. Af en toe komen er kleine mogelijkheden voor beide ploegen om een kans te creëren, maar verder komt het niet.

Na de rust een zelfde speelbeeld. Twee hard werkende teams blijven om de winst strijden en uiteindelijk zijn het onderhand de wissels, dien voor WF het verschil maken. Nadat Jeff eerst nog onderkant lat en paal treft, maar niet scoort, is het Robin M, die een verre uittrap van Stefan juist beoordeelt en beheerst binnen schiet. Hierna gaat Spartanen vol op de aanval spelen met lange ballen, maar gevaarlijk voor het doel van Stefan wordt het niet. Ook de counters van WF worden niet goed uitgevoerd, dus uiteindelijk is de winst binnen.

Zondag a.s. thuis tegen Spirit.

De wissels in deze wedstrijd:

- Daan, Robin M en Jouri voor Max, Jeroen en Jeff.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


30-10-2016

Westfriezen maakt het af in Helders kwartiertje

Westfriezen heeft vandaag, na een matig en erg slordig begin, de klus afgemaakt in het laatste kwartier van de wedstrijd tegen FC Den Helder. 1-4 Was uiteindelijk de eindstand.

Aangekomen in Den Helder werden we, op het terrein van FC Den Helder, geconfronteerd met de finish van de mountainbike strandrace van Hoek van Holland naar Den Helder. Een gezellige drukte met zo'n 1000 mountainbikers en hun supporters. Het is de vraag of dit allemaal veel indruk heeft gemaakt op de mannen uit Zwaag, feit was wel dat de wedstrijd zeer slordig gestart werd. Foute passes, onnodig balverlies tegen een tegenstander, die supergemotiveerd was, leidde in de 7e minuut al in een achterstand. Een vrije trap, net buiten de 16, werd fraai ingeschoten. 1-0. Ook hierna duurde het nog een periode voordat Westfriezen fatsoenlijk begon te voetballen. De laatste 10 minuten voor rust had de de Zwagers wel het betere van het spel wat resulteerde in een grote kans voor HesHam, hij wist de bal echter niet tussen de palen te krijgen.

De 2e helft was het duidelijk Westfriezen, wat de bovenliggende partij was. FC Den Helder had echter nog wel een prima kans om op 2-0 te komen, Stefan hield echter het hoofd koel en kon deze poging verijdelen. In de 77e minuut begon het dan voor Westfriezen. De scheidsrechter van dienst zag in wat trekwerk tegen Jeffrey een overtreding en gaf een penalty. Deze werd onberispelijk benut door Chiel. Uit de aftrap van FC Den Helder, hierna, gelijk weer een prima aanval van Westfriezen die op schitterende wijze, koppend, werd afgerond door Remco. 1-2 binnen anderhalve minuut. Hierna was de ploeg uit Zwaag los en kreeg ook de nodige ruimte van de Helderse ploeg. Dit resulteerde in de 83e minuut in een vrije trap die, door Dave, op perfecte wijze bij de eerste paal werd binnengeschoten. 1-3. Hierna was het verzet van FC Den Helder gebroken wat in de 90e minuut resulteerde in de 1-4 van Jeffrey. Al met al een prima overwinning na een slordig begin. Misschien geeft deze uitslag het nodige vertrouwen voor de confrontatie met koploper Spartanen, volgende week op 't Krijt.

Wissels vandaag; Robin Meijer, Dustin Peschier en Barrie van der Laan voor Jeroen Janssen, Max Bregman en Nick Rood.


16-10-2016

WF – VVW (1-2)

VVW betekent voor WF een moeilijke tegenstander, waarvan de laatste drie jaren thuis niet werd gewonnen. Ook dit keer werd er niet gewonnen. In het begin waren beide teams zeer aan elkaar gewaagd en werd er aanvallend gespeeld. In de eerste twintig minuten was WF de bovenliggende partij , maar VVW kwam sterk terug tot aan de rust. Over en weer ontstonden kleine kansen, maar gescoord werd er nog niet.

Na de rust was het meteen VVW dat de eerste kans kreeg, maar nog geen doel trof. Even later scoorde VVW bijna ook uit een vrije trap, maar Stefan redde bekwaam. Door de druk van WF kwam er meer ruimte vrij voor de snelle spitsen van VVW en uit een snel uitgevoerde counter scoorde VVW. Daarna ging WF nog meer druk zetten op de achterhoede van VVW en er kwamen kansen voor Youri en David, maar nog geen doelpunten. En als VVW dan de tweede goal kan maken omdat Stefan een diep gespeelde bal van VVW verkeerd beoordeeld, komt VVW gemakkelijk op een twee nul voorsprong. In de laatste minuut scoort David na een één tweetje met Jeffrey de aansluitende treffer, maar verder komt WF niet.

Zondag a.s. een vrij weekend en dan uit naar Den Helder.

De wissels in deze wedstrijd:

Jeroen en Jeffrey voor Chiel en Daan.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


09-10-2016

DWOW - WF (3-3)

Na afgelopen week wederom een tegenstander die zeer slecht gestart is en onderaan staat met drie punten en een doelsaldo van -15. Maar na afloop van deze wedstrijd moet WF nog blij zijn met 1 punt. In een slecht gespeelde wedstrijd, waarin WF mee gaat met het spel van DWOW, wordt bijna niets gecreëerd voor de doelen, maar onderling ook nog verwijten naar elkaar worden gemaakt, te veel gele kaarten worden gepakt door praten, frustraties e.d., is de vorm van WF nog ver te zoeken. In één van de spaarzame aanvallen van WF scoort Chiel beheerst uit een voorzet van David.

Na de rust moet WF het karwei afmaken, maar al na een paar minuten ligt de bal achter Stefan in het doel na een fout in de verdediging. Als even later Bart Jan een rode kaart ontvangt voor een harde tackel en DWOW de tweede treffer maakt wordt het nog zorgelijker. Maar met tien man lukt het WF toch weer om de gelijkmaker te scoren. Uit een scrimmage voor het doel van DWOW is het uiteindelijk Jeffrey die hard binnen schiet. Maar weer gaat de achterhoede nog geen twee minuten later in de fout en staat DWOW weer op voorsprong. Diep in blessuretijd lukt het WF toch nog om een puntje mee naar huis te nemen. Uit een diep gegeven bal van Robin M scoort Hesham beheerst de gelijkmaker.

Zondag a.s. thuis tegen VVW.

De wissels in deze wedstrijd:

- Daan, Jeffrey en Robin M voor Robin V, Remco en Jeroen.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


02-10-2016

WF – St. George (1-0)

Om in de top van de derde klasse mee te draaien moest deze wedstrijd gewonnen worden. Maar in de eerste helft bleek al gauw dat het niet zo makkelijk zou worden. Door het fysiek sterke spel van SG kwam WF nauwelijks in het ritme en bleef het bij een paar kleine mogelijkheden. Ook SG probeerde het met counters die niet ongevaarlijk waren, waarbij Stefan nog een keer handelend moest optreden.

Na de rust kwam WF beter in zijn spel en kon SG regelmatig op eigen helft vast zetten. Dit leverde een aantal kleine kansen op, maar nog steeds geen goals. En naarmate de wedstrijd vorderde en tegen het eind liep, rekende niemand nog op een overwinning. Maar dan begaat de keeper van SG een blunder door de bal door zijn handen te laten glippen en in het doel rolt.

Zondag a.s. uit naar DWOW.

De wissels in deze wedstrijd:

- Daan, David en Jeroen voor Nick, Youri en Robin M.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


25-09-2016

WF – JVC (2-3)

Over de eerste helft valt weinig positief te vermelden. Het voetbal was van een dergelijk niveau waarvoor het elftal zich moet schamen. Totaal geen beleving en de wil om deze tegenstander aan te pakken. Behoudens een tweetal mogelijkheden via Youri kwam WF niet tot mogelijkheden om de tegenstander hun wil op te leggen. Dus dan kan de tegenstander heerlijk counteren en sta je met rust op een twee nul achterstand.

Na de rust vecht WF zich terug naar een betere uitslag, maar uit een counter van SG wordt het eerst nog nul drie. Door een aantal wissels komt WF meer voor het doel van SG en als David de aansluitende treffer maakt, een heerlijk afstandsschot in de bovenhoek, gaat WF weer leven. Als kort daarna uit een aanval Mitchell de aansluitende treffer scoort, assist Bart Jan, is een gelijkspel nog mogelijk. Maar de tijd is hiervoor tekort en het eerste verlies is een feit.

Zondag a.s. thuis tegen Sint George.

De wissels in deze wedstrijd:

- Daan, Mitchell en Bert voor Robin V, Hesham en Remco.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


18-09-2016

Hugo Boys - WF (1-2)

Met een paar wijzigingen in het elftal ten opzichte van vorige week, Robin Meijer, Nick Rood en Remco Kroonenburg voor Jeroen, Hesham en Bert, begon WF uitstekend aan de wedstrijd en al in de 16e minuut leverde dit de eerste kans op voor Robin M, maar de keeper redde bekwaam. HB kwam sporadisch voor het doel van Stefan, maar men moest wel attent blijven op de kopballen van de lange voorwaartsen van HB en anders stond Stefan paraat. Maar dan komt toch weer een moment dat de achterhoede even niet oplet en HB de 1-0 laat aantekenen.

Na de rust laat WF zich van een betere kant zien en gaat op jacht naar de gelijkmaker. De aanvallende inspiraties van WF komen vooral van Youri en in de 52e minuut kan Bart Jan de gelijkmaker binnen tikken na een assist van Youri. En als Youri niet veel later de 1-2 binnen schiet uit een vrije trap lijkt de eerste overwinning in dit seizoen veilig te zijn. Maar HB komt toch nog een aantal keren gevaarlijk voor het doel van Stefan maar verder dan een vrije trap tegen de buitenkant van de paal komt HB niet. Uiteindelijk is het nog Robin V die de bal steenhard diagonaal tegen de verste paal schiet en dus geen doel treft.

Zondag a.s. thuis tegen JVC.

De wissels in deze wedstrijd:

- Daan, Bert en Hesham voor Robin M, Remco en Nick.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


11-09-2016

WF – Kleine Sluis (1-1)

Westfriezen begon deze wedstijd niet met de juiste instelling en dan weet iedereen dat het een zware middag kan worden. Het simpel inpassen van de bal naar de juiste speler was voor velen te moeilijk. Als dan ook nog de tweede bal niet veroverd wordt loopt iedereen achter de feiten aan. KS daarentegen voelde dit goed aan en kwam aanvallend goed uit de verf. Al in de 5e minuut trof een vrije trap de doellat en even later werd een aanval afgerond met een schitterende trap. Tot aan de rust kwamen er nog een paar kansen voor KS, maar het bleef nul één.

Na de rust een beter acterend WF. De eerste kansen kwamen dan ook voor WF en in de 69e minuut kopte David de bal uit een corner van Youri binnen. Het werd daarna nog een aardige partij voetbal met twee aanvallende teams. Dus ook nog diverse kansen voor beide teams. Op het einde van de wedstrijd moest Stefan nog een verdwaalde voorzet van KS uit de kruising tikken, maar verder kwamen beide ploegen niet.

Zondag a.s. uit naar Hugo Boys.

De wissels in deze wedstrijd:

- Remco, Robin M en Dylan voor Robin V, Jeroen en Hesham.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


04-09-2016

KGB – WF (0-0)

In een zeer aantrekkelijke eerste helft was WF de bovenliggende ploeg en creëerde voldoende kansen om op voorsprong te komen. Maar de kansen werden niet benut, zelfs een penalty bracht WF niet op voorsprong. Op de een of andere manier zat er altijd een voet, hoofd of lichaam van een KGB speler tussen of WF miste zelf de kansen. Pas na een half uur kreeg KGB de eerste kans.

Na de rust kreeg WF wederom de beste kansen, maar tot scoren kwam het niet. Door het mindere veldspel van WF ging KGB geloven dat er misschien nog wat meer te halen was dan een gelijkspel. Ook zij kregen nu meer vat op het spel van WF en kwamen nadrukkelijker voor het doel van Stefan. Tot aan de laatste minuut bleef het spannend en uiteindelijk kwam WF nog goed weg toen een afstandsschot van KGB tegen de onderkant van de lat werd geschoten en weer het veld in stuiterde.

Zondag a.s. thuis tegen Kleine Sluis.

De wissels in deze wedstrijd:

- Jeffrey en Remco voor Jeroen en Bert.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


28-08-2016

Always Forward - WF (3-1).

Deze laatste wedstrijd in de gehouden bekercompetitie kon men als een oefenwedstrijd beschouwen, aangezien beide teams niet meer eerste konden worden. En het werd een aantrekkelijke wedstrijd met aanvallend voetbal van beide teams. Natuurlijk gaat er ook nog veel verkeert, maar men liet ook zo nu en dan vloeiende aanvallen zien. Uit één van deze aanvallen was het AF die als eerste de score opende met een fraaie lop over de keeper. WF kwam niet verder dan een bal op de paal uit een vrije trap van Dave.

Na de rust probeert WF het spel naar zich toe te trekken, wat redelijk lukte. Maar uit de kleine kansen die WF daarna kreeg werd nog niet gescoord. Maar even later werd een counter van AF wel feilloos afgerond. Maar ook daarna kreeg WF kleine kansen en uiteindelijk is het Bart Jan die een bal kan onderscheppen en direct afspeelt naar Yoeri die beheerst de keeper omspeelt en scoort. In het laatste kwartier worden de wissels ingezet en komt er nog kans voor Robin M die helaas slecht inschiet en mist. Vlak voor tijd scoort AF nog het laatste doelpunt.

Zondag a.s. uit naar KGB.

De wissels in deze wedstrijd:

- Max, Nick en Mitchel voor Bert, Jeroen en Chiel.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


25-08-2016

WF – Volendam 2 (3-4)

Ook deze wedstrijd stond in het teken van de bekercompetitie. Met op papier een betere tegenstander dan Oosthuizen. Vanaf het begin zette Volendam hoge druk op onze achterhoede, wat al snel resulteerde in een penalty door niet goed uit te verdedigen in het strafschopgebied. Daarna probeerde WF met counter voetbal de aansluitende treffer te maken, wat al snel lukte. Uit een perfecte voorzet van Bart Jan kopte Mitchel de gelijkmaker binnen. Het aanvallende voetbal bleef zeer aantrekkelijk door vooral een beter Volendam. En weer kwam Volendam op voorsprong door een persoonlijke fout in de achterhoede. Maar nog geen twee minuten later kopte David uit een prachtige voorzet van Dave de gelijkmaker binnen. Maar vlak voor de rust kwam Volendam wederom op voorsprong door een persoonlijke fout in de achterhoede.

Na de rust een zelfde speelbeeld. Volendam bleef de betere ploeg bij balbezit. De combinaties, driehoekjes, één keer de bal spelen, enz. kwamen beter uit de verf bij Volendam dan bij WF. De druk op de achterhoede van WF bleef onveranderd hoog en op deze speelwijze kon Volendam de voorsprong weer vergroten. WF gaf niet op en kon ook af en toe een doelpoging doen, maar verder dan een schot op de paal van Mitchel bleef het. Het leed werd nog groter voor WF toen Jip, onze keeper, een doorgebroken tegenstander van Volendam ten val bracht en de rode kaart kreeg. In de laatste twintig minuten hield WF toch stand en kon Mitchel uit een assist van Robin Meijer nogmaals doel treffen.

Zondag a.s. uit tegen Always Forward (beker).

De wissels in deze wedstrijd:

- Michael, Max en Robin V voor Daan, Bert en Jeroen.

Elftalbegeleider: Wim Meijer


21-08-2016

WF – Oosthuizen (6-1)

Deze wedstrijd stond in het teken van de eerste bekerwedstrijd en met Oosthuizen, 5e klasser, als tegenstander, moest dit geen probleem opleveren. In het begin zag het daar nog niet naar uit, ondanks een snel doelpunt van WF, Chiel met assist van Bert, maar naarmate de wedstrijd vorderde werd al snel duidelijk dat dit een grote uitslag kon worden. Toch werd het nog 1 -1 , door een schitterend doelpunt van Oosthuizen, maar nog voor de rust kwam WF op een 2-1 voorsprong door een doelpunt van Jeroen met assist van Bart.

Na de rust werd er nog vier keer gescoord door WF, twee keer door Hesham met assists van Nick en Casper. De andere doelpunten werden gescoord door Max en Casper met een assist van Chiel en Bart.

Donderdagavond a.s. thuis tegen Volendam 2 (beker).

De wissels in deze wedstrijd:

- Casper, Kevin en Robin voor Chiel, Max en Nick.

Elftalgeleider: Wim Meijer

Deel deze pagina:     

laatste nieuwsnieuws icoon

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend
Cor