CONTRIBUTIES EN AFMELDINGEN 2021   |   29 - aug - 2021

Het bestuur van SV Westfriezen hoopt dat u de vakantieperiode goed door gekomen bent en zeker in het licht van alle Corona perikelen. Maar het sporten is weer van start gegaan en  beker en normale competities zijn begonnen of starten volgende week.

In deze periode zijn de contributienota's verzonden.

Als vervaldatum hanteren wij 1 september. 

Wij vragen u om na te gaan of u al aan de contributie verplichting hebt voldaan.

Het komt voor dat door niet aan ons vermelde verhuizingen verkeerde adres gegevens zijn gebruikt. Als u geen contributienota heeft ontvangen of andere vragen en/of opmerkingen heeft, wilt u die dan melden aan de afdelings penningmeesters, zie contributie nota. Of stuur een mail naar info@westfriezen.nl. 

Voorkom dat wij extra kosten in rekening moeten gaan brengen.

Het bestuur wijst de jeugd en senioren leden er op dat ieder lid  zelf verantwoordelijk is  voor zijn of haar afmelding. Een briefje of melding aan de begeleider dient puur ter info en om de voorlopige teamindelingen samen te stellen. 

Op de website is duidelijk voor zowel jeugd als senioren voetbal, alsmede bij de afdeling handbal aangegeven welke regels er zijn gesteld m.b.t. aan- en afmelden van leden.

Afmeldingen na 1 augustus 2021 worden met belast met de reeds gemaakte kosten c.q. bondscontributies.


 

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend