Westfriezen verrast door VVW   |   16 - okt - 2016

WF – VVW (1-2)

VVW betekent voor WF een moeilijke tegenstander, waarvan de laatste drie jaren thuis niet werd gewonnen. Ook dit keer werd er niet gewonnen. In het begin waren beide teams zeer aan elkaar gewaagd en werd er aanvallend gespeeld. In de eerste twintig minuten was WF de bovenliggende partij , maar VVW kwam sterk terug tot aan de rust. Over en weer ontstonden kleine kansen, maar gescoord werd er nog niet.

Na de rust was het meteen VVW dat de eerste kans kreeg, maar nog geen doel trof. Even later scoorde VVW bijna ook uit een vrije trap, maar Stefan redde bekwaam. Door de druk van WF kwam er meer ruimte vrij voor de snelle spitsen van VVW en uit een snel uitgevoerde counter scoorde VVW. Daarna ging WF nog meer druk zetten op de achterhoede van VVW en er kwamen kansen voor Youri en David, maar nog geen doelpunten. En als VVW dan de tweede goal kan maken omdat Stefan een diep gespeelde bal van VVW verkeerd beoordeeld, komt VVW gemakkelijk op een twee nul voorsprong. In de laatste minuut scoort David na een één tweetje met Jeffrey de aansluitende treffer, maar verder komt WF niet.

Zondag a.s. een vrij weekend en dan uit naar Den Helder.

De wissels in deze wedstrijd:

Jeroen en Jeffrey voor Chiel en Daan.

Elftalbegeleider: Wim Meijer

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend