TEAMINDELING HB

Teamindeling Handbal 2019 -2020


De teamindeling 2019-2020 is dus een feit. Het heeft net als voorgaande seizoenen weer wat tijd gekost, maar dit komt door de goed bedoelde en onbedoelde druk van de kant van meelevende ouders van onze leden. Dit zorgde ervoor, dat we meerdere malen kritisch naar de teamindeling hebben moeten kijken en bijslijpen. Het is dus altijd weer een gepuzzel om het zoveel mogelijk leden naar de zin te maken. Daar slagen we voor een groot deel in, uitzonderingen daar gelaten. Zo is er een juiste mix ontstaan, waarmee onze leden straks met de juiste spirit aan het seizoen 2019-2020 kunnen beginnen. 

Bij de Dames zit de grootste verandering in Dames 2 waar een aantal A-junioren zijn ingestroomd. Hierdoor zijn er weer speelsters van Dames 2 naar Dames 3 geschoven. Wij zijn van mening dat Dames 2 en Dames 3 twee prima teams zijn, en dat dit de meest juiste beslissing is voor de club. 

Het A1 team speelt komend seizoen geen divisie handbal, maar zullen op een ander niveau voldoende worden uitgedaagd. De nieuwe C1 is een mix van de D1 en D2 van vorig jaar. En de bij de C2 en C3 is gekozen voor twee gelijkwaardige teams, die net als vorig seizoen, beide een leuk seizoen kunnen draaien.

We hopen dat onze leden de teamindeling een kans geven, want er zijn genoeg meiden die elkaar goed kennen en een goede klik met elkaar hebben. We starten dus met de teamindeling die in de linkjes hieronder staan.
Mocht u over de teamindeling vragen hebben, laat het dan eerst nog even een paar dagen rusten en kijkt u er dan nog eens rustig na. Er zullen weinig verschuivingen plaats gaan vinden, omdat we er zuiver en zo onafhankelijk mogelijk naar hebben gekeken, zoals u dat gewend bent van ons!
Wie zich alsnog af wil melden, dan is er wel een deel contributie verschuldigd vanwege gemaakte kosten, als teaminschrijving e.d. aan het NHV. Begrip daarvoor!  Vragen over de teamindeling graag mailen naar: handbal@westfriezen.nl

Klik hier voor de teamindeling 2019-2020 WF Handbal


Deel deze pagina:     

laatste nieuwsnieuws icoon

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend