TEAMINDELING HB

Teamindeling Handbal 2024 -2025


De teamindeling 2024-2025 is dus een feit. Een klus die net als voorgaande seizoenen naar eer en geweten in elkaar wordt gezet. Samen met de coaches hebben we naar de teamindeling gekeken en daar waar nodig nuances aangebracht. Het is dus altijd weer een gepuzzel om het zoveel mogelijk leden naar de zin te maken. Daar slagen we voor een groot deel in, uitzonderingen daar gelaten. Zo is er een juiste mix ontstaan, waarmee onze leden straks met de juiste spirit aan het seizoen kunnen beginnen. 

We hopen dat onze leden de teamindeling een kans geven, want er zijn genoeg meiden die elkaar goed kennen en een goede klik met elkaar hebben. We starten dus met de teamindeling die in de link hieronder staan. 
De Damesteams 1.2 en 3 plus de A1 en A2 volgen nog.

Mocht u over de teamindeling vragen hebben, laat het dan eerst nog even een paar dagen rusten en kijkt u er dan nog eens rustig na. Er zullen weinig verschuivingen plaats gaan vinden, omdat we er zuiver en zo onafhankelijk mogelijk naar hebben gekeken, zoals u dat gewend bent van ons!
Wie zich alsnog af wil melden, dan is er wel een deel contributie verschuldigd vanwege gemaakte kosten, als teaminschrijving e.d. aan het NHV. Begrip daarvoor! 

Vragen over de teamindeling graag mailen naar:     handbal@westfriezen.nl

Groeten uw handbalbestuur s.v. Westfriezen

KLIK HIER voor de Teamindeling handbal van Westfriezen KLIK HIER


Deel deze pagina:     

laatste nieuwsnieuws icoon

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend