Dames 1 pover tegen Westsite   |    2 - dec - 2018

Westfriezen mocht uit naar Osdorp voor het treffen tegen het geroutineerde Westsite 3.
Onze meiden speelde een pover potje handbal en daarmee redt je het niet niet, zeker niet dit dit team.
Halverwege stond er 9-5 voor Westsite. De WF aanhang zag dat met deze spelwijze de wedstrijd niet zou gaan kantelen. Met rust stond er 13-8 voor Westsite.

De tweede helft kabbelde Westfriezen voort. Niet scherp genoeg, zowel aanvallend, maar ook zeker in de verdediging was het niet goed. Westsite liep uit naaar 18-12.
Toen leek Westfriezen een dik kwartier goed wakker te zijn. Bij WF was het Kim Rood die debuteerde met drie goals.
Zo kwam WF sterk terug tot 21-20 en nog vijf minuten te gaan.
Was een Houdini's ontsnapping in de maak? Westsite rechte de rug en pareerde de aanvalsdrift van Westfriezen. Westsite gooide de wedstrijd in het slot, door de geboden kansen in de laatste minuten wel te verzilveren. Het werd een verdiende 23-20 zege voor Westsite.