2e Verlies WF3   |   19 - nov - 2018

S.v. Westfriezen 3 - VV-SEW-Nibbixwoud 2 (0-2)

Matige wedstrijd, maar een heerlijk avondje!

Opnieuw is november Westfriezen 3 niet gunstig gezind. Vorig jaar verloren we tweemaal achter elkaar 

deze maand, om vervolgens een heel jaar ongeslagen te blijven. Na de nederlaag tegen West Frisia 2 weken geleden konden we vandaag helaas geen revanche nemen tegen de ploeg uit Nibbixwoud. Met een waslijst aan afwezigen (Andrei Kyrill De Vries, Christian Bekoe, Martijn Dekker, Danny Rood, Donnie Putman, Leon Spil, Peter de Geus, Rob Spil, Rob van der Molen) kwamen we vandaag slechts tot 12 spelers. En als die niet top presteren krijgen we het zelfs tegen een laagvlieger als SEW lastig. De openingsfase van de wedstrijd was voor de blauwhemden, maar uiteindelijk waren de beste kansen in de eerste helft voor WF3. Helaas heeft Raymond het vizier de laatste weken niet op scherp staan en miste Steve Verhoef vanmiddag na een week Snowboarden de finesse die hij wel op zijn Burton-board had. Achterin hielden Ton, Mark van der Gulik, Tom Van ‘t Hoff, Randy Keizer en Jordie Putman relatief eenvoudig dicht, maar het lukt niet om via het middenveld met Frits van der Molen, Niels Godfriedt, David Kok en Tim Klijnman tot het welbekende positiespel te komen. Zodoende stond het bij rust nog 0-0.

In het tweede bedrijf kwam Frenk Vellinga binnen de lijnen om wat meer voetbal erin te brengen. Dit lukte bij vlagen. Echter leidde Westfriezen zelf de nederlaag vandaag in door het probleem steeds verder naar achter te verleggen. Via Mark belandde de bal bij Tom, Tom speelde terug op keeper Ton en die treuzelde iets te lang met wegtrappen... toen was het voor de Nibbiker spits een koud kunstje om de bal binnen te leggen, 0-1. Uiteraard kreeg WF3 nog een aantal momenten om de score gelijk te trekken, maar een bal op de paal, een redding op de doellijn, een schot net over en onzorgvuldigheid in de laatste pass zorgen ervoor dat we voor het in eerst in hele lange tijd geen goal wisten te maken! In de allerlaatste counter besliste SEW de wedstrijd, waardoor we met een 0-2 nederlaag van het veld stapten.

Gelukkig konden we de kater vanmiddag al wegspoelen, want onze teammanager Harry Dekker had een prachtig Sinterklaas-feest georganiseerd in het Sportcafé Zwaag. De Sint en zijn 3 Pieten toverden een glimlach op het gezicht van alle kinderen, moeders en spelers van WF3. Zo konden we toch spreken van, eind goed al goed!

Volgende week spelen we de derby tegen vv de Blokkers, komt u kijken of we nog een mooie serie voor de winterstop kunnen neerzetten?

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend