Westfriezen 1 kampioen   |   22 - mei - 2022

Een kampioenswedstrijd uit tegen Hauwert was er één met alle krenten die in de pap te horen zitten. Heel Hauwert kleurde geel-wit bij de opkomst van beide teams en daarna ontspon zich een heerlijke wedstrijd. Westfriezen kreeg goede kansen, maar de Hauwert keeper etaleerde met geweldige reddingen.
Vlak voor rust dacht Hauwert met een fraai afstandschot Westfriezen keeper Mitchel Langereis te verrassen, maar die verraste op zijn beurt de Hauwert aanhang met een subliem safe. Zo ging men de rust in met een nul - nul stand.

Na rust stapelden de kansen voor Westfriezen nog meer op. Maar de bal wilde er voor Westfriezen niet in. Zelfs een dubbele penalty in het voordeel van geel-wit, werd anders beoordeeld door de man in het zwart.
Gelukkig was daar goaltjesdief Casper van Beek die in de 62-ste minuut het leer krachtig binnenschoof. Heel Zwaag sprong in de lucht, de kurken konden van de bubbelwijn afspatten. Er kwamen nog wel wat kansen, maar iedereen zat te wachten op het eindsignaal en toen dat kwam... straatfeest in Zwaag!

De bubbelwijn schoot door de lucht. Het geel-witte wierook kleurde Hauwert zelf op Koekel Earth geel en wit. Heerlijk wat een feest. Seniorenvoorzitter Nico Bennis reikte de kampioensschaal uit en alle gekkigheid barstte los in Zwaag. Het was nog lang feestelijk onrustig bij Westfriezen. 

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend