B1 gaat door op karakter!   |    7 - jan - 2018

Vandaag mochten de Westfriezen Dames B1 uit tegen Quintus B1. Quintus staat ongeslagen bovenaan, onze B1 momenteel ietsje lager, dus een zware pot maar de stemming zat er bij de meiden evengoed goed in!
De eerste 15 minuten ging het wonderbaarlijk gelijk op en zagen de meiden de kansen voor zich liggen. Dit resulteerde en een punten verschil met rust van slechts 7 achterstand.

Tweede helft werd er minder geconcentreerd door onze toppers gespeeld en kreeg Quintus meer de ruimte om voor breaks te gaan en konden daardoor serieus uitlopen.
Ondanks de uiterste prestaties van onze veldspelers en zeker van onze top keeper Britt Rood, die veel ballen tegen wist te houden, werd het uiteindelijk 43-10

Dit B1 team van de Westfriezen is een avontuur aan gegaan waarvan we weten dat het een uitdaging is , met veel verlies maar ook zeker als doel opdoen van ervaring.
Ondanks de zware wedstrijden en weinig overwinningen, staat dit team als een eenheid en gaat er tot de 50ste minuut voor, ook al is het resultaat bekend.

Laten we daar met z’n allen als Westfriezen Handbal trots op zijn en ze zo veel mogelijk aanmoedigen.
Op naar de volgende wedstrijd en we gaan er voor …. Volgende week Kras/ Volendam thuis… kom kijken als jullie tijd hebben dat verdienen ze!