Dames 1 loopt zuur verlies op   |   10 - mrt - 2019

Dames 1 liep uit tegen DSS 2 tegen een zuur verlies aan.
De eerste helft was in het voordeel van Westfriezen. Hoewel DSS aanvallend met slimme trucjes wist te verrassen, was WF aanvallend scherper in de afronding.
Na 6-8 voorsprong werd er tevreden met 8-11 gerust.

In de tweede helft had DSS de posities iets anders ingevuld en Westfriezen kreeg daar moeilijk vat op. Tot 15-15 ging het goed, maar toen verraste DSS in een poep en een zucht de stand in een 20-15 voorsprong. Westfriezen zette wel aan, maar de normaal met scherp schietende tweede lijn van WF, was niet voorzien van het juiste droge kruit.
Zelfs grote kansen, en die waren er genoeg, konden niet omgezet worden in doelpunten. Naast dat de precisie ontbrak bij WF, bleek de DSS keeper bijna onpasseerbaar te zijn. De inzet was er, maar het verlies voelde best zuur aan: 22-17