Dames 1 viert keurige overwinning op Quick   |   14 - jan - 2018

Dames 1 wist dat Quick/Zwaagdijk een geduchte tegenstander was, met veel dreiging vanuit de tweede lijn. Wakker blijven in de verdediging dus en dat geschiedde. Er werd goed verdedigd, zeker in vergelijking met de weken hiervoor. Na 4-2 en 8-6 voor... werd er met 14-12 gerust.

Het verschil werd direct na rust gemaakt door Westfriezen. De kloof van vier doelpunten op 16-12, zorgde voor veel rust bij Westfriezen.
Quick kreeg wel kansen, maar men had het vizier niet echt op scherp! Bij WF zat het aanvallend en verdedigend beter in elkaar. Leuke aanvallen werden bekroond met soms hele fraaie treffers.
Na 21-17 kwam in het slotakkoord Quick nog even dichterbij, maar de zege kwam niet in gevaar. Het werd 26-24, top gedaan meiden... jullie staan op een fraaie derde plaats!