WF Dames 1 onderuit bij Meteoor   |    5 - okt - 2021

WF Dames 1 onderuit bij Meteoor in knotsgek duel. Het had geregend en het veld was glad als de baan van slipschool Bob Slotemaker. Daar hadden beide teams behoorlijk last van en de wedstrijdbal leek een dolle avond te hebben, want hij bleef uit de handen glijden bij Westfriezen en Meteoor. Halverwege stond er bij dit foutenfestival 4-5 voor Westfriezen met rust. Debutant Liz Grooten scoorde de vijfde en wat later ook bleek, de laatste goal van de wedstrijd voor Westfriezen.

Na rust kreeg dit duel een vervolg, van een niveau dat je normaal alleen bij de allerkleinsten ziet: het gevecht tegen de bal ging dus onverminderd door. Met nog 8 minuten te gaan, was het 5-5 op het scorebord. Beide teams hadden handenvol kansen gehad, maar de keepers waren in vorm en konden de inzetten makkelijk keren of naast kijken.
Doch de ploeg van coach Nico Rood Meteoor wist in het slotakkoord, toch nog even vriend van de bal te worden en mikte er pardoes nog 3 in, waardoor Meteoor op de valreep met 8-5 wist te winnen.