WF Dames 1 wint van Valken 1   |    2 - okt - 2022

WF Dames 1 heeft goede zaken gedaan in de eerste zaalwedstrijd thuis tegen Valken 1. Er werd met 23-20 gewonnen.
Voor rust had Westfriezen het aanvallend beter voor elkaar. Met 8 doelpunten voor was het lekker handballen voor de meiden uit Zwaag, vlak voor rust wist Valken de ruststand op 12-7 te zetten.

Na rust een beter Valken. Het strafte onnodig balverlies bij Westfriezen direct af. Halverwege was het Westfriezen die het geschut weer op scherp had staan: 20-14. Valken kwam dichterbij, maar op het eind was het Westfriezen dat de wedstrijd naar zich toe kon trekken.
Een 23-20 winst zorgde voor lachende koppies bij Westfriezen.