Dames 1 wint met flair van Hollandia T.   |   15 - jan - 2017

Omdat in de 1e klasse iedereen van iedereen kan winnen, was alertheid geboden vanaf de eerste minuut. Westfriezen kwam 3-1 voor en toen de glimlach bij de Zwagers verscheen, stond het 3-5 voor Hollandia T. Westfriezen vertrok geen spier, trok de stand naar een gelijke 5-5, waarna Hollandia T de 5-8 liet noteren.
Westfriezen speelden het slot van de eerste helft zonder veel onnodig balverlies en kon tevreden met 13-10 rusten.

Na rust had Westfriezen het verdedigend beter voor elkaar. En als er toch gaatjes waren, dan stond WF keeper Amber Klijbroek in de weg. Westfriezen liep uit en kwam met verzorgd handbal op een 18-11 voorsprong.
Van druk was bij WF geen spoor te bekennen en kon zo uit lopen naar een verdiende 25-14 overwinning.