De Parels winnen van koploper VLC   |   15 - jan - 2017

Wat een gave wedstrijd kreeg het publiek voorgeschoteld. Het dak ging eraf in Zwaag!

Als een echte bokswedstrijd was elke klap raak van beide teams. Nierstoten en leverklappen volgden elkaar in rap tempo op. Bij 5-5 had koploper VLC in de gaten, dat Westfriezen flink aan de worst aan het trekken was, die VLC ogenschijnlijk goed in de bek had. Waar VLC simpel leek te scoren, zagen zij Westfriezen onbevangen weer op voorsprong komen. Met rust was het 14-14 en het publiek genoot er van met volle teugen.

De tweede helft haalden beide teams het beste uit hun zelf boven. Westfriezen keeper Randy Keizer heet niet voor niets zo. Hij was echt de Keizer van de wedstrijd. Zwaaiend met zijn armen als tentakels van het grote reuzenrad, ranselde deze Keizer op de beslissende momenten alle ballen uit zijn goal!
Bij 29-30 kwam VLC voor het eerst voor. Dus toch niet voor niets koploper! Mis, nu pas begon de echte show en uit het niets was het Jan Karsten die met een echte panna de stand naar 34-31 tilde voor Westfriezen.
VLC kwam terug tot 34-33, maar Westfriezen was niet te breken en won dit spektakelstuk met 36-35. De worst was voor Westfriezen vandaag!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend