BELEID HB

De missie van handballend Westfriezen

Ons doel is laten handballen met plezier in een vereniging waar we ons thuis voelen. We gaan uit van twee keer per week trainen en 1 wedstrijd per week spelen.

Visie

We delen de teams in op basis van een goede mix van ambitie, capaciteiten en samenhang van de leden. Bij het spelen in de lagere teams geldt, dat iedereen moet spelen. Omdat we getalsmatig een gebalanceerde verdeling moeten maken kunnen er binnen teams uiteindelijk ambitie en capaciteiten verschillen bestaan. Bij het kiezen van het competitieniveau wordt hier zo goed mogelijk rekening mee gehouden. Het is vervolgens aan de coaches om alle spelers binnen een team zo veel mogelijk speeltijd te gunnen afhankelijk van situatie en ambities.

Strategie

Het bestuur, TC en de leden stellen vooraf de kaders vast waarbinnen trainers en coaches werken. Dit wordt vastgelegd in het Technisch Beleidsplan. Het voortbestaan van s.v. Westfriezen hangt niet af van het niveau waarop we handballen, maar van het plezier dat we beleven aan "lid te zijn van Westfriezen".
De vereniging zelf is het kloppend hart. Zonder kloppend hart kan er van alle (handbal)activiteiten niets terecht komen. En het hart kan alleen kloppen met behulp van vrijwilligers. Niet een “paar” die heel veel werk moeten verzetten, maar “veel” die allemaal een afgebakende taak verrichten, waar ze plezier aan beleven, en resultaat zien in de vorm van bloei van de club: activiteiten voor de jeugd, voor senioren en voor de club als geheel. Zo beperken we de risico's en zorgen we voor een vitale vereniging.

Deel deze pagina:     

laatste nieuwsnieuws icoon

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend