WESTFRIEZEN Selectietrainers en Hoofd Jeugd Opleiding   |    6 - jun - 2018

Nadat in een eerder stadium Merijn Vulker is benoemd tot Hoofd Jeugd Opleiding en daardoor automatisch tot de Technische Commissie is toegetreden kan nu met trots gemeld worden dat een aantal selectietrainers volgend seizoen met onze jeugd aan de slag gaat.

In bovenstaande collage laat de TC zien wie en voor welk team de trainers zijn vastgelegd en wenst hen succes en plezier toe.


Wij zijn verheugd te kunnen meedelen dat Merijn Vulker met ingang van het aankomend seizoen 2018-2019 als nieuw lid van de technische commissie wordt toegevoegd. Hij zal de functie Hoofd Jeugd Opleiding (HJO) gaan bekleden. Als jeugdcoördinator en trainer van SV Westfriezen is hij voor ons een bekende van en voor de vereniging.

Hij heeft naast veel ervaring met training geven, ook veel verschillende coördinatie- en organisatie taken vervuld in zijn carrière.
Merijn wordt verantwoordelijk voor een aantal bestaande en nieuwe taken in de TC, hieronder vallen de begeleiding van stagiaires, scouting, ondersteuning trainers en voetbal technische trainingen. Daarnaast is hij verantwoordelijk voor de materialen van de selectieteams en -trainers. Bij al deze taken zal hij vanuit de vereniging de rol innemen om uiteindelijk de driehoek (kind-ouder-trainer/coach) beter te laten functioneren.
Met deze uitbreiding van de TC kunnen we trainers en spelers nog beter ondersteunen op het gebied van training en wedstrijden.
Wij wensen Merijn veel succes in deze nieuwe rol.

Technische Commissie en Bestuur SV Westfriezen


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend