WF Dames 1 speelt krankzinnig gelijk tegen DTS   |   15 - sep - 2020

WF Dames 1 speelde op een prachtige dinsdagavond haar wedstrijd tegen DTS uit Westwoud. Net als vele wedstrijden in deze klasse kan het alle kanten op gaan en dat ging het.
Westfriezen speelde een uitstekende eerste helft. Er werd goed druk gespeeld in de aanval. En die snelle aanvallen werden met militaire precisie afgerond. Na 5-0 werd er met 8-2 gerust. Het was dus genieten voor wie voor Westfriezen was.

De tweede helft had DTS verdedigend, haar zaakjes anders voor elkaar. Westfriezen zag nog een prima 10-5 op het scorebord, maar toen kwam er flap in de schroef. Het scorend vermogen van Westfriezen smoorde in het fanatiek verdedigende DTS. En als jezelf niet scoort, dan doet DTS dat wel en zo kwam DTS terug tot 10-10. Hoe gek kan het lopen. Beide keepers keepten een puike partij en rookie fluitist Ruitenberg hield zich kranig in deze hotseknots wedstrijd.
Een stand die deed vermoeden, dat de regen met bakken uit de lucht kwam, maar het weer was super. Met nog 23 seconden op de klok leek Westfriezen de bevrijdende 11-10 op het scorebord te krijten. Doch DTS perste er nog één aanval uit en ja hoor... de gelijkmaker ging drie seconden voor tijd in de touwen.