Handbal perikelen   |    1 - okt - 2020

We praten u even bij ouders en leden: Het parkeren bij WF blijft een probleem, ook met de trainingen. Doe dit bij voorkeur met de fiets. De aflopen week stond alles vast met auto’s van WF tot aan de Dorpsstraat.

Er zijn nieuwe strenger corona regels. Die zeggen bij uitwedstijden dat de ouders welkom zijn. Echter de uit-club is de baas, als de zeggen er mogen maar bijv. 4 ouders mee het complex op, respecteer dit dan. Nu is de mogelijkheid om te zeggen, ik breng mijn kind zelf naar een uitwedstrijd, met als gevolg dat een team met 8 leden met 8 auto’s er heen gaat rijden. Laten we allen het gezonde verstand gebruiken en met max 4 auto’s afreizen naar een uitwedstrijd. De regels zijn er niet voor niets. Vertrek zoveel mogelijk bij uit-wedstrijden bij sporthal Zwaag vandaan.

Graag de teamtassen bij elkaar wassen, die om kleurverschil te voorkomen. Het kan bijna met koud water. Max 30 graden en NIET in de droger.

Als je als coach wordt benaderd door een tegenpartij om een wedstrijd te verzetten, verwijs ze naar Monique van het handbalbestuur van WF. En wij nemen alleen verzoeken tot wedstrijdenwijzigingen in beraad, als dit via de officiële verenigingsmail gaat van een andere club. Verzoeken van spelers van coaches van de tegenpartij, doen we niks mee, ook al is dat met goedkeuring van hun club. Als jezelf een wedstrijd wilt verzetten, dien dan een verzoek in bij Monique van Horssen. Zij zal kijken of er een oplossing is. In de zaal kan je GEEN wedstrijden verzetten. Het verzetten heeft ook invloed op de scheidsrechters, en als die hun werk er speciaal voor hebben omgezet, snapt u ook daar de ergernis. Vandaar in de ZAAL geen wedstrijdwijzigingen.

Week 41 en 42 geen training. Maar als de trainer wil, kan er gewoon geworden getraind worden bij WF.
In week 41 en 42 trainen de Dames 1 en 2, de A1, en de C1/C2 in de Adoshal. Op maandag 19 okt traint iedereen in de zaal. Schema volgt spoedig.

Verder zal door de Corona, best hier een daar wedstrijden niet doorgaan of vervallen. Het zal niet anders zijn dit seizoen en laten we hopen dat het snel voorbij is. 

Update maatregelen op de WF site!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend