Parels en hun Houdini-act   |   25 - dec - 2016

Westfriezen tegen Volendam, dat is top amusement. En daar komt het publiek voor en die werden op hun wenken bediend. Volendam kent een heel aantal gelouterde spelers en dat lieten ze direct zien door de angels van Westfriezen bij de lurven te pakken. Tim van Amstel en Chris Keizer van Westfriezen werd het aardig lastig gemaakt en kwamen slecht tot scoren. Volendam speelde messcherp en kwam met 2-9 voor te staan.
Dat zinde de Parels niet en er werd een tandje bijgeschakeld en veel beter verdedigd. Westfriezen kwam terug en vlak voor rust werd het 14-14. Het eerste deel van de Houdini-acht was geslaagd!

De tweede helft was ook weer een fraai kijkspektakel. Mooie treffers sierden de wedstrijd, die ook nog spannend was. Scheidsrechter Ton van der Linden zat er boven op, want er werd vaak op het randje gespeeld door beide teams. Na 23-23 ging Volendam voor de 23-25, maar de Parels van WF kwamen langs zij. Met nog een hele dikke minuut was het 29-29, waarna Volendam de 29-30 maakte. Westfriezen de verdiende gelijkmaker maakte, maar Volendam wist bekeken de winnende treffer 10 seconde voor tijd te maken. Westfriezen mocht in de gong nog een negenmeterworp nemen. Volendam hield de adem in, maar het projectiel dat Chris Keizer afvuurde, ging rakelings naast: eindstand 30-31 voor Volendam!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend