WF Dames 1 gelijk tegen Vrone 1   |   10 - okt - 2021

Het wilde de eerste helft niet echt vlotten bij WF Dames 1, of het nu lag... dat er er met hars gespeeld werd, laten we het daar maar ophouden. WF Dames 1 worstelde er wel mee en had het gevoel van "het is weer zo'n dag" ondanks alle goede wil en inzet.
Na 5-4 voor Vrone halverwege, maakte Vrone de goaltjes wel en dat zorgde voor een 11-7 ruststand waar niks op af te dingen viel.

Na rust herpakte Westfriezen zich goed. De slordigheid was er even uit en nu werd er wel gescoord, dat zorgde voor een 13-12 stand. En nu was het Vrone die het lastig had, maar de gegeven pingels in het voordeel van Vrone hield de thuisclub op de been.
Met nog 8 minuten te gaan kwam Westfriezen op een 15-16 voorsprong. Het werden nu loeispannende slotminuutjes. 
Vrone maakte niet alleen de gelijke 17-17, maar 1 minuut voor tijd ook de 18-17. Westfriezen perste alles uit de kast en werd 3 seconden voor tijd, beloond met de verdiende gelijkmaker: 18-18.

Zondag 24 okt
Spothal Zwaag, aanvang: 13:00
Westfriezen DS1 - Meervogels'60 DS1Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend