2e Verlies WF   |   19 - feb - 2018

WF - KGB (0-1)

Wordt de spanning te hoog om bovenaan te staan of was deze wedstrijd tot nu toe gewoon de slechtste. De waarheid zal ergens in het midden liggen. De start was inderdaad zeer slecht. Al vanaf het begin was KGB de bovenliggende ploeg en moest WF te veel achter de spelers aanlopen om in balbezit te komen. Kwam WF in balbezit dan was dat voor zeer korte duur want de meeste passes gingen naar de verkeerde kleur of werden gewoonweg te hard of te langzaam ingespeeld. En als dan in de 12e minuut KGB een penalty krijgt voor handsbal in het strafschopgebied wordt deze beheerst binnen geschoten. Tot aan de rust creëert WF nog een tweetal kleine kansen, maar de grootste kans kwam nog voor KGB, vlak voor de rust, maar Stefan redde bekwaam.

Na de rust zet WF meer druk op KGB en krijgt ook de overhand en trachtte snel de aansluitende treffer te maken. Er kwamen een tweetal kansen maar verder kwam WF niet. Als dan in de 54e minuut Bart Jan een rode kaart oploopt wordt het natuurlijk nog moeilijker. Er vindt meteen twee wissels plaats en achterin wordt één op één gespeeld. Aangezien ook KGB in de malaise meedeelde kon WF wat meer aanvallen, maar kwam niet verder dan een tweetal kansen. Maar ook KGB kreeg de allergrootste kans vlak voor tijd, maar faalde hopeloos. De ruimtes over het veld werden steeds groter en al in blessure tijd moest uiteindelijk Colin aan de rem trekken, met als gevolg een rode kaart.

De wissels in deze wedstrijd: - Chiel, David en Dustin voor Roy, Thaam en Dave.

De kaarten:- geel: Chiel.

- rood: Bart Jan en Colin.

Zondag a.s. thuis tegen Purmerend.

Elftalbegeleider: Wim Meijer (18-02-2018)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend