Actueel Welpen Nieuws   |   13 - jun - 2018

In week 22 hebben wij het Welpenseizoen feestelijk afgesloten. Op woensdag was de laatste training met als mooie afsluiting voor alle kinderen een diploma en beker.
Ook de trainers werden even in het zonnetje gezet want zonder trainers is er geen training.
Zaterdag hebben een aantal kinderen meegedaan aan een toernooi bij HSV sport o.l.v. Ronald Koenen. Deze kinderen hebben het zo goed gedaan dat de strijd om de beker ging tussen Westfriezen 1 en Westfriezen 2. Allemaal winnaars dus!
Er was ook een toernooi bij KGB en daar gingen ook twee teams naar toe. Na een echte vlaggenparade met muziek van de champions league kon de strijd beginnen.
De kinderen hebben lekker gevoetbald en voelden zich super stoer voor het eerst in een echt tenue. Uiteindelijk waren alle kinderen winnaars en ging iedereen met een beker in de hand tevreden naar huis. 
Van een flink aantal Welpen nemen wij afscheid want zij gaan door naar de JO8 of JO9.
Gelukkig blijven er ook nog een aantal want deze kinderen heb ik nodig om de nieuwe Welpen op te leiden.  
Het seizoen is nu afgelopen maar na de zomer hebben we weer plaats voor nieuwe Welpen.
Carrin Dienaar (welpen coördinator) wenst iedereen een fijne zomer en ziet u graag in het nieuwe seizoen. Nieuwe welpen zijn weer van harte welkom.
 Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend