Geef gebruikt sportmateriaal een tweede leven!   |   23 - aug - 2022

In onze regio is verborgen armoede en wij vinden dat elk kind de kans verdient om met degelijk materiaal haar of zijn favoriete sport te beoefenen om het spelplezier daarmee te vergroten.

Westfriezen en Always Forward gaan daarom samen met de Kinderkledingbank van Hoorn een mooi project starten dat het op diverse vlakken goed doet! Een label Sportbank wordt opgericht bij de Kinderkledingbank en hiervoor organiseren wij een inzameling van gebruikte, nog knappe, sportspullen! Denk hierbij aan sportschoenen, scheen- of kniebeschermers, (keepers-)handschoenen & trainingskleding (trainingspakken, shirts en broeken). Om zo aan de start van het nieuwe seizoen meer kinderen van gepaste kleding te voorzien. Zo zien we nog blijere gezichten op onze velden en langs de lijn, terwijl we meteen duurzaamheid een handje toesteken.

Vanaf zaterdag 27 augustus kunnen de spullen worden ingeleverd in het secretariaat bij de club. Wij zullen er dan voor zorgen dat de ingezamelde spullen vanaf 1 september bij de Kinderkledingbank van Hoorn worden geleverd. Het inleveren kan elke zaterdag , wij brengen dan op regelmatige basis de sportmaterialen naar de Kinderkledingbank.

Mocht u gebruik willen maken van deze spullen, neem dan contact op:              
   Kinderkledingbank Hoorn, De Oude veiling 106, 1689 AD Hoorn
  hoornkinderkleding@hotmail.com 
  of per telefoon: 06-22679969

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend