Gelijkspel WF   |    9 - okt - 2017

KGB - WF (0-0)

Een zeer aantrekkelijke eerste helft, waarin WF de bovenliggende partij was, werd helaas afgesloten zonder doelpunten. Toch werden er wel voldoende kansen gecreëerd. Want KGB begon erg afwachtend en zeer verdedigend en kwam nauwelijks in het doelgebied van WF. De eerste de beste kans voor WF was een penalty, die door de keeper werd gestopt. De gegeven penalty was juist, want uit een voorzet van Youri werd Mitchell onrechtmatig vastgehouden. Helaas miste dus Kevin. Maar WF bleef doordrukken en uit een afgemeten voorzet van Youri kopte Mitchell de bal tegen de onderkant van de lat met als gevolg: wel of geen goal. Zowel grens als scheids concludeerden geen goal. En toen kwam vlak voor de rust toch nog een kans voor KGB, maar Stefan redde bekwaam.

Na de rust denk je dan dat WF zal doordrukken om de overwinning binnen te slepen, maar dat kwam anders uit. KGB gooide de schroom van zich af en begon ook aanvallender te spelen, waardoor WF moest opletten om niet op een achterstand te komen. De ene na de andere kans creëerde KGB met als uitschieter een pegel tegen de lat. WF kwam niet meer voor in het spelletje en wist bijna geen kans meer te creëren. Intussen moest Stefan meerdere keren handelend optreden, wat hem prima afging. In de extra tijd scoorde Dave nog bijna uit een vrije trap, maar ook de keeper van KGB liet zich niet verschalken.

De wissels in deze wedstrijd:- Dave, Danilo en Thaam voor Max, Dylan en Bert.

De kaarten: - geel: Bart Jan.

Zondag a.s. thuis tegen Spirit.

Elftalbegeleider: Wim Meijer (08-10-2017)

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend