Gelijkspel WF3   |    6 - feb - 2019

VV-SEW-Nibbixwoud 2 - S.v. Westfriezen 3 (1-1)

Zij de bal, wij de kansen. Op basis van deze samenvatting misschien wel een terechte puntendeling in Nibbixwoud. Op de eerste 10 minuten na staat het bij WF3 in de 1e helft als een huis. SEW komt alleen met een vlammend afstandsschot, keurig gepakt door Ton, en een vrije trap in de buurt van onze goal. Wij kunnen daar echter ook weinig gevaar tegenover stellen. Frits van der Molen legt een voorzet vanaf links met zijn hoofd panklaar voor het doel voor David Kok, echter steekt een blauwe verdediger daar nog net een voet voor voordat de trekker kan worden overgehaald. In de 36e minuut staat het echter gewoon 0-1. Jan Peerdeman zoekt van achteruit de voetballende opbouw met Tim Klijnman, vervolgens wordt David ingespeeld en hij stuurt Raymond diep. Die laat zien dat hij als 45-jarige nog steeds sneller is dan menige 20-er en hij schuift de bal keurig in het doel. 0-1 is dan ook de ruststand.

Met 5 reserves wordt er wiskundig berekend wat dan een goede wisselstrategie voor de 2e helft kan zijn. Christian Bekoe komt binnen de lijnen voor zijn zwager Niels, Frits moet (wederom na een tikkie) het veld in de 50e minuut verlaten voor Mark van der Gulik en daarna komt Jordie binnen de lijnen voor Randy en wordt Martijn Dekker zijn loopvermogen op linkshalf benut. De vervelendste wissel is echter die van Raymond, hij zoekt met een spierblessure namelijk hinkelend de kleedkamer op... Hopelijk herstelt onze spits voorspoedig. Met de komst van Donnie schuift Rob Spil op naar het middenveld en nemen onze verdedigers (Martijn, Rob S, Mark) bijna deze hele linie over bij afwezigheid van Rob van der Molen, Steve Verhoef en Andrei Kyrill De Vries.

60 seconden na rust krijgt Chris dé kans om de wedstrijd te beslissen, van dichtbij schiet hij echter met links tegen de keeper aan. Na exact een uur spelen komen de Nibbikers op gelijke hoogte. Slecht weg werken van de captain van vorige week leidt tot een voorzet die bij de 2e paal wordt binnen gelopen. SEW gebruikt deze treffer om er nog een offensief uit te gooien door een verse linksbuiten in te brengen, maar daar schrikt Tom Van ‘t Hoff niet van. Vlak voor zijn blessure gaat Raymond nog een keer vanaf links op het doel af, maar de hoek is te lastig. In de allerlaatste minuut stuurt Tim nog één keer David weg in de diepte, zijn uithaal is krachtig maar mist precisie waardoor de keeper kan redden. Niet veel later fluit de prima scheids voor de laatste keer en zoeken wij met gemengde gevoelens snel de kleedkamer met vloerverwarming op.

De derde helft viel de solide organisatie van WF3 uiteen. Een aantal mannen dronken een speciaal biertje in De DRES Nibbixwoud, anderen namen een skuumkoppe Texels Bier op de Roode Steen en Tom kon nog een keertje op-en-neer naar Nibbixwoud, omdat hij de kleedkamersleutel in z’n tas had gestopt... Volgende week zondag spelen we thuis tegen DTS, tot dan!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend