Gerard en André zijn Parels van WF   |   17 - nov - 2017

SV Westfriezen kent sinds 2007 de onderscheiding Parel van Westfriezen. De titel, incl. een plaquette en een bloemetje, wordt toegekend aan een vrijwilliger of in dit geval twee vrijwilligers die zich zeer verdienstelijk maken voor de club.

Dit jaar is deze eer te beurt gevallen aan Gerard Niemeijer en André Visser. Zij zetten zich in om op zaterdag de jeugdwedstrijden te voorzien van een scheidsrechter. Iedere week wordt op dinsdag of woensdagavond het programma bekeken en de diverse scheidsrechters benaderd om een wedstrijd op zaterdag te gaan fluiten.

Daarnaast doen zij aan actieve begeleiding van jongelui die of gaan beginnen of al enige vorderingen hebben gemaakt. En als er dan nog tijd over is zijn ze niet te beroerd om zelf de fluit ter hand te nemen.

Het is daarom dat André en Gerard zijn uitgeroepen tot Parel van Westfriezen. Op de ledenvergadering van 17 november 2017 kregen zij uit handen van voorzitter Patrick Besseling de trofee en de bloemen uit gereikt.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend