Het Achtste elftal verzilverd overwinning tegen Kwiek    |    4 - okt - 2020

Het Achtste elftal moest tegen Kwiek '78 3 op het hoofdveld. En dat was niet zomaar, want een vedette van het Wortelenteam kwam speciaal kijken of het Achtste elftal kon winnen van Kwiek. En als er gewonnen werd, kon er weleens een Zwaagse sponsor een lucratieve deal sluiten met dit Achtste elftal.

Het duel tegen Kwiek was op te smullen, niet alleen omdat Kwiek met spareribs op de buik liep, maar door het vernuftige tikke takkie spel van deze Zwaagse dorstige talenten.
Westfriezen kwam met 2-0 voor en Kwiek drong aan. Zou de sponsordeal gaan wankelen? Niks van dat alles. Een prachte aanval werd door het Achtste loepzuiver afgerond. Drie nul werd het en er kunnen nieuwe geel-witte tricots worden gebreid! Het Achtste houdt u op de hoogte! Proost!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend