In herinnering: Co Besseling   |    1 - dec - 2021

In herinnering:  Co Besseling

Dinsdag 30-11-2021 bereikte ons het droevige nieuws dat Co Besseling die ochtend op 82 jarige leeftijd is overleden. De iets ouderen onder ons herinneren zich Co ongetwijfeld achter de bar in de (ook toen al) gezellige kantine van Westfriezen die hij, samen met zijn vrouw Gre, jarenlang heeft gerund. Hij was ook een trouw supporter van de club en vaak langs de lijn bij de wedstrijden van het voetbalvlaggenschip te zien, maar ook bij handbalwedstrijden van zijn kleindochters was hij een enthousiast supporter.

Veel supporters die de thuiswedstrijden van het 1e voetbalelftal  bezochten kennen Co ook van zijn tijd dat hij bij de ingang entreekaarten verkocht.

Co is de vader van onze algemeen voorzitter Patrick en handbalvoorzitter Siem, bij wie hij het ‘zich inzetten voor anderen’ met de paplepel heeft ingegoten.

Velen zullen zich hem ook herinneren als de man met die karakteristieke zware stem, die je al op grote afstand aan kon horen komen.

De laatste maanden ging zijn gezondheid sterk achteruit en afgelopen dinsdag is hij, in het bijzijn van zijn geliefden, rustig ingeslapen. Bedankt Co voor alle inzet voor onze club.

Bestuur, leden en supporters van S.V. Westfriezen wensen Gre , de kinderen en kleinkinderen , familie, vrienden en bekenden van Co alle sterkte en kracht toe bij het verwerken van het verlies.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend