IN MEMORIAM: AAD SIJM    |   10 - aug - 2023

IN MEMORIAM: AAD SIJM  

Verdrietig hebben wij kennisgenomen van het overlijden van Aad Sijm. Een vriendelijk en beminnelijk clubmens, WF supporter en vader van zijn gezin, waar hij zo trots op was.

Jarenlang runde Aad met zijn vrouw Gré en hun zoon Arno en Erik, zelfs hun schoondochters moesten er aan geloven, het Westfriezen Jeugdvoetbaltoernooi met veel plezier. De familie Sijm was er trots op. Aad was lange tijd actief als lid van het WF jeugdbestuur, trainer, coach en zelfs als scheidsrechter maakte Aad zich verdienstelijk. Vele taken werden door Aad die jaren opgepakt en tot een goed eind gebracht. 

Toen Aad, na zijn werk in het onderwijs, kon genieten zijn vrije tijd, zat hij vol plannen. Ook voor Westfriezen zou er tijd worden gemaakt. Deze plannen werden ruw verstoord, doordat Aad zijn gezondheid hem flink in de steek liet. Als Aad bij Westfriezen te kijk was, dan genoot hij met vochtige ogen, als trouwe supporter van het voetbalteam van zonen Arno en Erik... steevast gehuld in zijn Westfriezen jasje. 

Vanwege zijn vele jaren en uren inzet voor s.v. Westfriezen, ontving Aad op zijn 63-ste verjaardag, op 9 december 2009, de Zilveren Speld van Waardering van onze club in het bijzijn van zijn familie. Aad vond het prachtig. Zijn naam is vereeuwigd in het glas-in-lood ornament van onze club, wat in de kantine hangt.

Nog geen jaar geleden, in september 2022, was het zijn steun en toeverlaat Gré die overleed. Nu zijn Aad en Gré weer samen, zoals het vaak was. Wij wensen de kinderen Bianca, Arno en Erik met hun aanhang en kleinkinderen, heel veel sterkte toe dit een mooie plek te geven.

Bestuur, leden en supporters s.v. Westfriezen Zwaag

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend