In memoriam: Emmy van Baar   |   29 - jun - 2021

Emmy van Baar Zilveren spelddrager van Westfriezen

Een levenlang verbonden aan s.v. Westfriezen. Dat was Emmy van Baar. Op de gezegende leeftijd van 94 jaar is Emmy op 25 juni 2021 overleden. Jarenlang woonde ze aan de Wilhelminastraat, met uitkijk op de parkeerplaats van onze club, waar ze ieder weekend genoot van de gezellige reuring. 
Emmy heeft zich een lang leven ingezet voor de club, wat haar de eervolle titel “Moeder van de Westfriezen” opleverde.

Zondagmiddag na afloop van de wedstrijden was Emmy jarenlang de gastvrouw en zette dan in de bestuurskamer haar beste beentje voor om de scheidsrechter en het bestuur van de tegenpartij te laten genieten van de gastvrijheid bij Westfriezen. En de vriendelijke lach kregen ze er gratis bij. Kantineschoonmaken, bardiensten, klaverjasavondjes, bardienst in het weekend, maar ook voor de scheidsrechters van Westfriesland… ze deed het graag en met veel liefde.

Supporter was ze ook. Eerst van haar eigen jongens Toon en Sjaak, die in het eerste team speelden en zich later, net als hun moeder, meer dan verdienstelijk hebben ingezet voor Westfriezen.
De laatste jaren keek ze met veel trots bij haar oma-zeggers langs de lijn. Die wipten dan even bij oma thuis langs vlak voor de wedstrijd. Een knuffel en zoete woorden vielen hen ten deel en als het weer goed was, ging Emmy ook nog even kijken. 

Ze genoot van de plek van haar huis zo vlak bij de Westfriezen, want voor de wedstrijd werden er fietsen geparkeerd door Toon, Sjaak en/of andere familie, die dan even snel binnenkwamen voor een praatje. En onder de rust had Emmy koffie voor ze klaar staan, zodat de intimi Emmy direct konden bijpraten hoe de wedstrijd verliep. En na afloop van de wedstrijd volgde het nieuws van de einduitslag.
Naar haar verhuizing naar de Perelaar miste ze de reuring van het weekend het meest. “Er beurt niks deer” zei ze tijdens een bezoek aan de club op haar booster. Altijd weer mooi omlijst met die vriendelijke lach. 

Emmy rust zacht, en je vriendelijk lach zullen we blijven herinneren. 

s.v Westfriezen wenst de familie alle sterkte toe!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend