Inschrijving WF Kamp van start!    |   22 - apr - 2024

Het Westfriezen kamp is van 15 t/m 16 juni 2024

Zit je op handbal of voetbal bij de Westfriezen en ben je in de leeftijd van 8 t/m 12? Schrijf je dan snel in voor dit leuke kamp!

We gaan naar YMCA kampeercentra Leusden

Voor meer informatie, klik hier : YMCA Kampeercentra Leusden  De activiteiten houden wij nog even geheim, maar dat het weekend bol staat van sportieve, maffe en te gekke activiteiten, dat is zeker!

Inschrijving start 22 april:

De inschrijving start op maandag 22 april 2024 om 19:00 uur en loopt t/m zondag 28 april 2024 19:00 uur.

Alle e-mails voor en na de genoemde data en tijd worden NIET in behandeling genomen. Alleen ouders/verzorgers mogen hun eigen kind opgeven. Het is niet mogelijk om een heel team of een deel van een team in één keer op te geven. Je mag één voorkeur opgeven met wie je graag in het team wilt komen. Wij proberen hier rekening mee te houden, maar dit lukt niet altijd. 

Vul het inschrijfformulier volledig in:

Je kunt je opgeven door het invullen van dit Google formulier: Klik hier: Inschrijfformulier WF Kamp 2024 Als dit niet lukt, mag je ook een mail sturen naar:   acwestfriezen@hotmail.com In de mail zet je dan de volgende informatie: naam, leeftijd, adres, telefoonnummer ouders/verzorgers, team, bijzonderheden (allergieën, dieetwensen en medicijnen) en evt. een BSN-nummer.

Na 28 april volgt of je mee kan en de teamindeling:

Na de inschrijfdatum hoor je snel of je mee kan. Alle verdere informatie volgt per mail, ook de teamindeling. Hierin delen wij de voor- en achternaam van alle kinderen. Mocht je hier bezwaar tegen hebben, laat het weten. Als er meer dan 100 aanmeldingen zijn, dan zijn wij genoodzaakt om te gaan loten. Tijdens het kamp worden er foto’s gemaakt, die op social media geplaatst zullen worden.

De kosten:

De kosten zijn € 62,50 per persoon.

Wij hebben er zin in! 

Groeten, Activiteiten Commissie  van de Westfriezen Vincent, Boyd, Jelle, Joost, Tamara, Ellen, Marijke, Wendy en Wendy

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend