Jaap Bakker Scheidsrechter van Verdienste 60 jaar   |   25 - jun - 2022

Jaap Bakker fluit al 60 jaar op meer dan verdienstelijk niveau. De KNVB had de sympathieke KNVB Ambassadeur Henk Zeeman naar Zwaag gestuurd, om dit bijzondere feit, met veel egards te onderstrepen. "Scheidsrechter van Verdienste", is de titel die Jaap gegund is. 

En dat is een hele bijzondere, want de Gouden KNVB Speld had Jaap al, voor 50 jaar actief scheidsrechter zijn in onze regio en ver daar buiten. Want Jaap Bakker floot op hoog niveau in Noord- en Zuid Holland en soms nog verder in de jaren 70.
Een mix van de hedendaagse Björn Kuipers en Bas Nijhuis, ja... van een verbaal tikje geven was en is Jaap ook niet vies, gevolgd door een mooie grijns. "Op het veld niet de baas spelen, maar het wel zijn" is zijn motto. Dat lukt hem met verve. 

De laatste jaren fluit Jaap de veteranen bij Westfriezen en op hun eindjaarsafsluiting werd Jaap gevraagd om er nog een jaar aan vast te plakken. U raadt het al... een volmondig "JA " werd gevolgd door een luid applaus. Dus ook volgend seizoen kunnen de veteranen van Westfriezen rekenen op de fluitkunsten van de 83 jarige, maar oh zo kwieke Jaap Bakker.

Het veteranenteam zette tevens Nico van Diepen, beter bekend als Priekie, in het zonnetje. Die hing zijn voetbalschoenen in de wilgen, na een leven lang lid te zijn geweest van s.v. Westfriezen.
Al met een gedenkwaardige en zeer gezellig samen zijn met Jaap en Nico.

s.v. Westfriezen feliciteert Jaap met deze bijzondere onderscheiding!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend