Jeugdvoorzitter Vincent Bijl zwaait af!   |   18 - nov - 2023

Op de Algemene Ledenvergadering van 17 november nam Vincent Bijl afscheid als Jeugd voorzitter en gaf het stokje over aan Ton Huisman. Vincent stapte in 2013 in als Jeugdvoorzitter, destijds nam hij de functie over van Patrick Besseling. Patrick had deze functie 10 jaar gedaan en ook Vincent maakte de 10 jaar meer dan verdienstelijk vol.

De eerste vernieuwing die Vincent in 2013 doorvoerde was het Welpenvoetbal. Een gouden zet , want op zaterdag is het vanaf 8.45 uur elke week feest met deze mini-voetballers/sters op het A veld. Vincent bouwde een mooi fris team om zich heen en heeft het Jeugdbestuur zeer stabiel geleid. Met het overdragen van zijn verantwoordelijkheden aan Ton Huisman, is de stabiliteit in vertrouwde handen. Zowel Vincent als Ton waren voorzitter van de Jeugdraad en beide hebben hun sporen bij de Zwaagse Jeugd verdiend. Bij de Westfriezen is Ton ook zeker geen onbekende. Vader Alfred was tot 2003 voorzitter van de Jeugd en Ton voetbalde zijn hele jeugd bij onze club. Inmiddels coacht Ton zijn kinderen en neemt hij vanaf nu de voorzittershamer ter hand.

Het Algemeen Bestuur heet Ton van harte welkom en bedankt Vincent voor zijn positieve bijdrage als voorzitter van het Jeudgvoetbal. 

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend