Kavel Dorpsveiling is wel verzilverd!   |   16 - apr - 2024

Met de Dorpsveiling Zwaag 2023 is Westfriezen een mooi bedrag toegewezen. Deze donatie wordt gebruikt voor de verduurzaming van het Westfriezen complex. Vooral in LED verlicht is en zal worden geïnvesteerd. Dat verlicht de club dus over twee kanten.

Westfriezen bood ook een aantal sportieve kavels aan. Een mooi trainingstenue, de smaakvolle WF bierproeverij en een VIP behandeling bij een thuiswedstrijd van het Vlaggenschip van de voetbal.
Het VIP arrangement was gekocht door Piet Rood van de KaRo bv en Stef Gitzels. Zwaagser kan het niet worden. Deze heren praten over onze Geel-Witte club met trots. Stef had zijn maten van carnavalsgroep de Bende van Ellende meegenomen en Piet zijn zoon Jeroen met zijn Jolanda.

De aftrap begint altijd met het WF gebakje, daarna het Eerste Team aanmoedigen, gevolgd met culinair bruin fruit en een borrel. Het was nog lang gezellig in de Skybox bij Westfriezen. Tevens waren ze getuige van het verlengen van de sponsorovereenkomst met ING Nederland. Al met al weer een geslaagd uitje dat voorkomt uit de Dorpsveiling Zwaag. 
Piet en Stef dank voor het bieden op deze kavel en jullie gezelligheid! 

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend