Kees Keizer Parel van WF op de jaarvergadering 2023   |   18 - nov - 2023

Jaarvergadering WF

De jaarvergadering is weer keurig verlopen. De louter goed-nieuws-show van alle afdelingen zullen we koesteren en met veel ijver op dit peil houden. Penningmeester Marcel Jong liet een indrukwekkende financiële presentatie zien. Niet alleen hoe het gegaan is met de centen van de club, maar ook een heldere visie waar die centen de komende jaren en verder op zullen gaan rollen. Chapeau voor deze KANJER!
Heel veel inzet van al deze vrijwilligers zorgen ervoor dat we een mooi cluppie hebben. En als het goed gaat, willen veel mensen dit omarmen... leden, sponsors, vrijwilligers en supporters. Westfriezen ziet de toekomst met vertrouwen tegemoet. Een club om trots op te zijn!

Kees Keizer Parel van Westfriezen

Tijdens de Algemene Ledenvergadering van S.V. Westfriezen wordt jaarlijks de trofee; Parel van Westfriezen uitgereikt.  De vrijwilliger die in het zonnetje wordt gezet staat symbool voor de vele vrijwilligers die meewerken aan onze fantastische vereniging. De Parel geven wij de erkenning die alle medewerkers verdienen, maar deze persoon op deze avond in het bijzonder.

Deze keer viel de eer aan Kees Keizer. Kees is al heel lang aan de club verbonden, als speler, als lid jeugdbestuur, lid van het Senioren Bestuur, scheidsrechter, steun en toeverlaat bij Koningsdag en terreindienst op zondag. Sinds een paar jaar ondersteunt Kees de sponsorcommissie .
In eerste instantie werd Kees ‘gelokt ‘ om de presentatiegidsen bij sponsoren langs te brengen en hier en daar bij te springen. Dit is een beetje uit de hand gelopen. Zo trok Kees de afgelopen jaren de kar met de SC leden en zette de club nog beter op de kaart bij de sponsoren van de club. Met het aanstellen van Tanja Pronk-Buis als nieuwe voorzitster van de Sponsor Commissie  kreeg Kees rust in zijn lijf en vond het tijd om een stapje terug te doen. Uiteraard blijft Kees voor hand- en spandiensten beschikbaar bij zijn geliefde Westfriezen.

Als Kroon op zijn werk reikte voorzitter Patrick Besseling de trofee aan Kees uit. Om meer proostmomenten te kunnen vieren kreeg de Parel, naast de trofee, ook een mooie fles speciaalbier en op maatgemaakte bierviltjes met foto van Kees als  ‘Keizerskroon ‘op zijn vrijwilligerswerk. Uiteraard was ook aan Atie gedacht , zij kreeg een fraaie bos bloemen overhandigd.

Met een welgemeende proost werd dit moment bezegeld en danken we Kees voor zijn enthousiaste inzet voor s.v. Westfriezen. 

Gefeliciteerd namens s.v. Westfriezen


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend