Koningsdag in Zwaag 2021   |   26 - apr - 2021

Toch een beetje Koningsdag in Zwaag

Een jaar verder en wederom geen Koningsdag in Zwaag zoals we gewend zijn. Dus GEEN programma op het sportcomplex van s.v. Westfriezen.
Om evengoed in de stemming te blijven, heeft het Oranje Comité een feestelijke tas samengesteld met allerlei benodigdheden en ideeën om thuis Koningsdag te kunnen vieren. Deze tas kon je bestellen en is met succes op vrijdag 23 april al uitgedeeld aan de kinderen.

Er zit ook een kleurplaat in de tas en wanneer deze, prachtig ingekleurd en versierd, op het aangegeven adres (zie kleurplaat) wordt ingeleverd, dan verloten wij onder de mooiste drie een prijs (zowel voor onder- als bovenbouw).
Ook onder de drie leukste foto’s die op Facebook geplaatst worden met de #koningsdagzwaag, verloten wij een prijs.

En dan hopen dat alles gauw weer normaal wordt, en Koningsdag 2022 op vertrouwde wijze zal worden gevierd. Dank aan iedereen die zich op welke dan ook, voor deze Oranje gekleurde initiatieven heeft ingezet. Wij wensen iedereen een fijne Koningsdag 2021 toe!


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend