Lodewijk Boots in herinnering...    |   31 - jul - 2021

In 2019 nam s.v Westfriezen op gepaste wijze afscheid van Lodewijk Boots voor zijn vele jaren vrijwilligers werk.
Deze week ontving de club het droevige nieuws dat Lodewijk, na een kort ziekbed,  is overleden.

Wij herinneren hem als een aardige vent, met zijn grote handen, verhaaltjes en moppen, die hij op zijn bekende verhalende toon met plezier voordroeg. Hij is ruim 30 jaar terug bij de Westfriezen jeugd begonnen als trainer/begeleider. De begeleidersavond waren een feest op zich die tijd met Alfred Huisman als jeugdvoorzitter. Als zijn voetbalmaatje Piet Verbeek luid scandeerde “LOOODEEEWIJK”, dan zorgde Lodewijk tijdig voor geel-wit sop voor Piet, en Lodewijk zijn moppentrommel opende zich vanzelf tot groot vermaak van Piet en andere toehoorders. 

Daarna was Lodewijk lang actief als terreindienst medewerker, coach en vlagger van diverse teams, en hij verzorgde de bardienst na de training van de selectie op de donderdagavond. Een gastheer achter de tap die voor velen een praatje had.
Lodewijk waste de wedstrijdkleding van onze selectie, zodat onze 1e en 2e voetbalteam er altijd perfect uitzagen op zondag. Langs de lijn was Lodewijk een graag gezien supporter van diverse teams, met vaak even een bezoekje aan de kantine.
Koningsdag, daar kon hij niet ontbreken, vaak met zijn vaste maatjes. Lodewijk, we gaan je missen. Maar we blijven je herinneren als die aardige vent, met zijn grote handen en mooie verhalen. Dank voor al je gezellige inzet voor s.v. Westfriezen.

s.v. Westfriezen wenst Gretha en de kinderen, de familie, en bekenden van Lodewijk, sterkte en kracht toe bij het verwerken van het verlies van Lodewijk. 

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend