Nieuwe dug-outs op B en C veld   |   18 - jul - 2021

Het stond al een paar jaar op het verlanglijstje, maar in de aanloop naar het nieuwe seizoen is het dan toch gerealiseerd. Het B en C veld zijn voorzien van prachtige dug outs.
Goede contacten met www.whsports.nl  resulteerden in een prima deal en afgelopen week werd de laatste hand gelegd aan de montage. De dug-outs zijn voorzien van geel en witte zetels.

De banken zijn gebleven, zodat reserve spelers/sters en staf allen kunnen plaatsnemen en te kunnen genieten van het voetbalspel. Dank aan www.whsports.nl voor de medewerking en onze vrijwilligers voor de montage op de velden. 
Ook van het LOP ( Liefde Oud Papier ) ontvingen we een mooie donatie, zodat het bankzitten bij Westfriezen nog nooit zo leuk is geweest. LOP ook jullie dank je wel!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend