Nieuwjaarsborrel met WF speld voor Nico Bennis   |    4 - jan - 2020

Nico Bennis werd tijdens de Nieuwjaarsborrel bij de Westfriezen in de spotlights gezet.
Nico heeft zeer lang gevoetbald in het befaamde Double J Team en heeft zijn bestuurlijke kwaliteiten, daarna gedeeld in het Senioren Bestuur.
In seizoen 1994-1995 gestart, dus 25 jaar actief in het Bestuur!

De laatste jaren is Nico zelfs alle dagen te vinden op sportpark ’t Krijt. Kantinedienst met zijn broer Jan op zaterdagmiddag, het organiseren van de scheidsrechters voor de zondag, en door de week met allerhande werkzaamheden op ons sportpark en sinds 2016 voorzitter van het senioren bestuur.
In het bijzijn van zijn gezin werd de dikverdiende Zilveren WF Waarderingspeld uitgereikt en met een warm applaus van de aanwezigen ontvangen.
Zijn vrouw Trudy mocht het sierraad opspelden. S.V. Westfriezen dankt Nico voor zijn enorme inzet bij de club en gaat er vanuit dat we nog vele jaren mogen profiteren van zijn kwaliteiten.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend