Overal komt een einde aan!   |   27 - mei - 2022

Na het afgelopen weekend met het schitterende kampioenschap van WF1 is het einde van de competitie in zicht. Toch is nog niet alles beslist. Komend weekend speelt zowel WF1 als WF2 thuis tegen VVW. Bij winst van WF1 is ook de 3e periode binnen, niet dat dit nu nog van belang is maar toch wel leuk.

Voor WF2 zijn er andere belangen. Bij winst op VVW2 kan het zomaar zo zijn dat ze 3 plaatsen stijgen en zodoende de nacompetitie om lijfsbehoud nog kunnen ontlopen. 

Als dit zo zou zijn hebben we natuurlijk weer een mooi weekend. Hopelijk komt U allen kijken en onze jongens aanmoedigen. Aanvangstijd van WF2 is 11.30 u., WF1 begint deze keer om 14.30 u..

Ook nemen we op deze zondag in de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen afscheid van 3 sterkhouders van onze selectie, namelijk Dave Beerepoot, Bert van Diepen en Stefan Punter. Samen hebben deze jongens in totaal 34 seizoenen in onze selectie gespeeld. Gezien hun leeftijd en fysieke gesteldheid hebben zij besloten een punt achter hun carrière te zetten. Misschien dat we ze nog wel gaan terugzien in een lager elftal, hun selectiejaren zijn echter voorbij. Voor deze jongens zou het natuurlijk ook leuk zijn als ze een gepast afscheid krijgen en U ze, in grote getale, met een verdiend applaus uitluidt.

Al met al voldoende reden dus om ook komende zondag weer naar "t Krijt te komen. Graag tot dan.


Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend