Piet Roos zwaait uit !   |   13 - jan - 2021

Piet Roos … wie kent hem nou niet? Piet is bekend als scheidsrechter in ruste, omroeper tijdens jeugdtoernooi en thuiswedstrijden, toezichthouder van ons complex, contactpersoon voor gemeente zaken, gedragscoördinator en redactielid van de presentatiegids, om maar iets te noemen van zijn omvangrijke takenpakket.  

Verder houdt Piet zich ook nog bezig met de Koningsdag, kledingfonds, materiaal en website. Piet wordt dit jaar 75 jaar en heeft aangegeven, dat hij wat zuiniger aan wilt en moet gaan doen met zijn energie.
Voor de lange lijst van Piet zijn werkzaamheden zijn diverse mensen bereid gevonden om deze taken op gepaste wijze over te nemen. Piet gaat zeker niet verloren voor onze mooie club en zal als omroeper bij thuiswedstrijden te horen blijven. Ook de bezigheden en contacten voor zaken aan ons complex blijven onder de vertrouwde vleugels van Piet.


Je zou bijna vergeten dat Piet 14 jaar geleden startte als algemeen secretaris van de Westfriezen. Een taak die hij met zeer veel toewijding heeft ingevuld. Deze werkzaamheden legde hij afgelopen maandag naast zich neer, door symbolisch de pen over te dragen aan René Takken. René treedt in januari dus toe tot het Dagelijks Bestuur en Algemeen Bestuur van s.v. Westfriezen.

In een normaal seizoen zouden wij hier op een grootse manier bij stilstaan tijdens de Algemene Ledenvergadering of de nieuwjaarsreceptie, helaas moet het bestuur ook hier improviseren.
Op 11 januari heeft het Algemeen Bestuur Piet bedankt tijdens zijn laatste Alg. Bestuur vergadering met een fraai boeket en passend cadeau. De bloemen komen natuurlijk terecht bij Aaf, al 50 jaar steun en toeverlaat van ‘onze‘ Piet.

Piet, de troosteloze sfeer van afgelopen maandag past zoals al gezegd is, niet hoe Westfriezen jou zou willen "uitzwaaien", maar de waardering is er: 
Piet, s.v. Westfriezen werd een deel van je levensinvulling en dat heb je fantastisch gedaan.
Bedankt voor je oneindige gewaardeerde inzet bij de club!

Namens heel s.v. Westriezen: BEDANKT

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend