Raymond schiet WF3 langs nummer laatst   |   12 - mrt - 2017

Verslag van onze gast-auteur:

S.v. Westfriezen 3 - ALC 2 (3-0)

Op deze heerlijk zonnige zondag morgen mochten wij weer met WF3 aantreden tegen de Abbekerk-Lambertschaag-combinatie. Ze staan laatste in onze spannende competitie, waar we zo langzamerhand het kaf van het koren aan het scheiden zijn. De 3 sterksten hebben zich weten los te rukken van de middenmoot. Na zich te hebben verzadigd van een lekker bakkie koffie maakten de mannen zich op voor een heerlijk potje voetbal op deze warme dag (12graden). Roy Vriend aka Amigo zijn snuffelstage bij Jantje Wagemaker heeft hem geen windeieren gelegd. De shirts, broekjes en sokken lagen weer keurig op ons te wachten en uitgestald, zoals het eigenlijk hoort. Met zijn allen aangekomen in de kleedkamer kwam weer de zogenaamde kleedkamerpraat. Wie heeft er het meest gedronken, maar dat hadden we al geroken tijdens het bakje Kanis & Gunnink in de kantine, maar het beklag van de zogenaamde drankwalm kwam van Raymond. “Tinus wat meur je naar de drank, jeemig". Je hoeft naar de voetbal maar een paar dingen mee te nemen je handdoek, schone boxershort, scheenbeschermers en je voetbalschoenen. Toch Wouter Boots ?De teleurstelling was van zijn gezicht af te lezen toen hij zich voorover bukte in zijn Nike tassie. Gelukkig mocht hij op de wondersloffen van Leon voetballen, ik ging er vanuit dat je dan ook automatisch balletjes gaat wachten maar helaas is Marco Van Basten zijn spelregel nog niet toegepast bij de FIFA : het opheffen van buitenspel.

Eenmaal aan gekomen op het eerste veld, het groene perzisch tapijtje, konden wij ons opmaken voor wat wij dachten een makkelijke pot. ALC begon voor de wedstrijd al met een fanatiek partijspel. Pionnen op het veld en hesjes aan. Ze waren gebrand om het ons lastig te maken. De scheids floot op zijn fluitje en de wedstrijd was begonnen. Martijn Dekker had de heerlijke pass van Frank de Boer op Dennis Bergkamp op zijn netvlies staan, alleen bleek dit in werkelijkheid iets minder goed uit te pakken. Hij kreeg de opdracht om deze lange bal niet meer te hanteren. Op een gegeven moment gaf Frenk Vellinga een heerlijke steekbal op Wouter, onze flegmatieke rechtshalf zwierde en draaide om de linksback heen ala Neymar Jr. , maar werd gevloerd. Een duidelijke penalty, al protesteerden de mannen van ALC hevig. Wij wisten eigenlijk allemaal al dat het 1-0 zou worden. Bakker raapte de bal op en zo geschiedde in de rechter onderhoek (de bal werd nog wel getoucheerd door de keeper), maar het led bord gaf 0-1 aan, wat tevens de ruststand was.

Na de thee kregen we een peptalk van Harry Dekker. Waar wij allen van onder de indruk waren. Met drie verse wissels er in moest het lukken. De Putman brothers, van de welbekende TLC-serie 'meet the Putmans', kwamen er beide in. De tweede helft was wederom voor de geel witten. Onze spits Raymond vloog weer een paar verdedigers en een keeper voorbij, 2-0. En de derde goal kwam, zoals gewoonlijk, weer op naam van die “ouwe”. Een beauty of een “mooie kool”, zoals Ronald Koeman zou zeggen. Van een metertje of 30 van de goal op nam hij de bal op zijn gouden linker pantoffel en speerde hem over de keeper heen. 3-0 wat ook gelijk de einduitslag was.

Tim Klijnman kon vandaag de pen even niet vast houden, omdat hij samen met onze Christian Bekoe en Frits van der Molen aan het genieten is van de sneeuw. Daarom bij deze een eenmalige bijdrage van uw gast-auteur! Volgende week staat er een spannende pot op het program tegen RKEDO 2, samen met WF3 nog de enige concurrent van koploper Sporting Andijk . Dus de die hard fans zien we om 10:30 in Avenhorn.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend