Schouten Techniek​ tekent bij !   |   26 - jun - 2021

Schouten Techniek is al vele jaren betrokken bij s.v. Westfriezen. Het logo van dit mooie bedrijf prijkt op de shirts van een aantal jeugdteams.
Met het ondertekenen en het verlengen van de sponsorovereenkomst is de naam Schouten Techniek vanaf komend seizoen te zien op de shirts van Jo-19 , Jo-15 en Jo14. 
Ook het jaarlijkse Jeugdtoernooi blijft gekoppeld aan de naam Schouten Techniek.

Huub Duijn van Duijn Teamsport www.teamsportwinkel.nl  overhandigde aan eigenaar Coos Schouten alvast het nieuwste shirt.
Bij een sportvereniging als Westfriezen zijn we altijd op zoek naar talenten op het veld en handjes in de vorm van vrijwillige medewerkers.
Een bloeiend en groeiend familie bedrijf als Schouten Techniek is ook op zoek naar talent. Nieuwsgierig  ? www.schoutentechniek.nl/werken-bij-schouten

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend