Sponsoravond met Andy van der Meijde vooral lachen   |   16 - nov - 2019

De WF sponsoravond kende een fraai affiche, met de goedlachse Andy van der Meijde in de hoofdrol als top-entertainer. Nadat algemeen voorzitter Patrick Besseling de avond opende, was het de voorzitter van de sponsorcommissie Vincent Weevers die alle sponsoren van onze mooie club in het welverdiende zonnetje zette. Mooie woorden die alle lof verdienden. 
Maar daar kwam de overvolle Westfriezen kantine niet voor. Die kwamen voor de praatjes van Andy van der Meijde.

De presentatie was door de Quizzards in een hap-klare top quiz gestoken, met Andy van der Meijde als een genietende side-kick in de hoofdrol. Het werd een duik in het bizarre knotsgekke leven van Andy van de Meijde. Het talent, de soms weergaloze flankspeler van o.a. Ajax, Inter Milan en Everton en de Andy de TV-ster, alles kwam aan bod. En die fraaie beelden werden door de onbevangen Andy voorzien van zijn levensverhaal met soms gruizige en hitsige praatjes. Alles tot groot vermaak van het geel-witte supporterslegioen.

Westfriezen dankt iedereen die zich heeft ingespannen om deze avond tot een succes te maken. Hieronder de introclip, een compilatie van de geslaagde avond volgt nog!


 

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend