Sponsoravond met Erik Hulzebosch was top!   |    5 - nov - 2022

En dat was het. Een meesterverteller zonder kapsones. Erik Hulzebosch klonk als zalf in de oren en de glimlach bij de vele aanwezigen liet zien, dat men er met volle teugen van genoot. "Roeien met de riemen die je hebt", geloven in je kansen en je leven kan zomaar 180 graden draaien. Zo ging het leven van Erik Hulzebosch toen hij in contact kwam met het ijs. 
Meer dan clown en dat is ie... naast een succesvol (inline)schaatser en entertainer, een sympathieke vent die zijn afkomst niet verloochent. Het werd een heerlijke avond, waarin Erik Hulzebosch s.v. Westfriezen de handen op elkaar en in de lucht kreeg. Chapeau voor dit aanstekelijke levensverhaal!

Voorafgaand werden de sponsors en Vrienden van Westfriezen verwelkomd. Diverse sponsorcontracten werden verlengd en nieuwe contracten werden ondertekend. Hier de mooie lijst met deze goedwillenden:
Topsponsors: Intratuin Hoorn, Baas papier, Weeda, Job Drive, John Verlaat, Breedijk Transport, Basic Label, Acretia en Boxxer Online.
Het B-veld heet vanaf nu het Moeijes transportveld en het C-veld het Intratuin Hoorn veld.
Spuitbedrijf Hoorn is na 32 jaar sponsor gestopt met bedrijf en met sponsoring. Dank voor vele jaren trouwe sponsoring.

Hierna werd nog lekker bijgepraat en kon iedereen terugkijken op een mooie avond.
s.v. Westfriezen dankt iedereen die deze avond heeft laten slagen. Dank voor ieders inzet.

De foto's staan onder de 2 clips van hieronder!Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend