Sponsorloop 2019 met geweldig resultaat   |   27 - sep - 2019

De tiende sponsorloop zette weer een heleboel leden in beweging. Het hoofddoel van onze club, uw WF bestuur, coaches, trainers en sponsoren. De sponsorloop begon met een gezamenlijke warming up door Vanessa van Sportcentrum Hoorn en dat was een spetterend en swingende opening van een mooie avondje "trots op Westfriezen zijn". 

Daarna strekte de WF jeugd de spieren. In volle vaart lieten ze zien dat ze behoorlijk fit waren. Als beloning een slok limo en een ijsje, waarna de topverkopers en topverkoopsters bekend werden gemaakt. 
Bij de jongens was het Nick Heida die het hoogst scoorde. En bij de meiden was het Levke Aker die grandioos wist te scoren. Ze kregen een kado uit de kledingshop en een kinky bal. Het best scorende team was voetbal JO10-2: zij krijgen een voetbaluitje op maat.

Westfriezen dankt alle lopers, alle gulle gevers, de coaches en ouders die onze jeugd heeft gestimuleerd, het fraaie bedrag van 8000 euro bij elkaar te lopen voor s.v. Westfriezen. 
Echt zo top! Zo houden wij Westfriezen springlevend! WF is trots op haar leden!

Westfriezen dankt: WF personal trainster Vanessa, de fotografen, de AC, handbal- en jeugdvoetbalbestuur, Acretia, HGS Sportprijzen, de coaches, de ouders, de gulle gevers en natuurlijk als laatste onze topverkopende en rennende jeugd.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend