Sponsorloop 2023 breekt record!    |   29 - sep - 2023

De WF Sponsorloop is al jaren een groot succes. Loop jezelf en de club fit. Nou, dat heeft de WF jeugd weer gedaan. De voetbal- en handbaljeugd hebben met een fraai bedrag laten zien, hoe trots ze op hun cluppie zijn. 
Besturen, coaches, trainers, sponsoren en supporters genieten ieder seizoen van de sportieve reuring die op de velden getoond wordt en speciaal van de verrichtingen van de jeugd. Hoe mooi is het, dat de jeugd geniet van de sport bij onze club! 

Om dat te faciliteren is een gezonde financiële huishouding de basis. Vanuit daar ziet de kantine en de keuken er weer knap uit, lopen onze leden er tip top bij in sportkleding van Teamsport Duijn, zijn verduurzaamprojecten gerealiseerd, bruist het terras overtreffende trap gezelligheid... om maar wat zaken te noemen, die gewoon lijken, maar wel degelijk bijdragen aan de slogan "Westfriezen, een club om trots op te zijn".

De WF sponsorloop gaf aan dat de jeugd het naar haar zin heeft en tegen de club en haar vrijwilligers zegt: ga zo door! Westfriezen zegt op haar beurt tegen de jeugd "graag gedaan en chapeau voor het behaalde resultaat". 
Er werd meer dan 9500 euro opgehaald en dat is een bijzonder fraai bedrag voor de club. Handbalster Eva was de absolute verkooptopper en door haar inzet won de handbal D4 de teamprijs.

Westfriezen dankt haar jeugd voor hun inzet en wenst hen weer een geweldig gezellig sportief seizoen toe!

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend