Sponsorloop ademt clubliefde uit pursang !!   |   25 - sep - 2021

De twaalfde WF sponsorloop van Westfriezen kende opnieuw geen grenzen. Massaal werd er meegedaan door onze handbal- en voetbaljeugd en met een klinkend succes.
Als iedereen onze club een beetje opwrijft, ontstaat er een glans met een hemelse werking. 
Van die club wil je niet alleen lid zijn, het is ook een voorrecht om daar ook vrijwilliger / coach / trainer of bestuurslid te mogen zijn. En die clubliefde is tijdens de laatste twee "moeilijke" seizoenen alleen maar intenser geworden. 
Westfriezen, een club om trots op te zijn! En een club die trots is, op alles wat geel-wit uitademt. Chapeau!

En onze jeugd haalde maar liefst 9000 euro op. Degene die meer dan 25 euro ophaalden kregen een Wanna Have en die meer dan 75 euro ophaalden, krijgen eerdaags een kortingscoupon van 10 euro, die ze bij Teamsport Duijn online kunnen besteden. 
En dan de winnaars! De winnaar bij de meiden was Amy Slot en bij de jongens was het Rens Pistoor. Zij waren de trotse winnaars.
De teamprijs ging naar de Jongens 13-1 die als team 1066 euro op wisten te halen. Dit team krijgt een surprise-uitje van WF aangeboden.
Westfriezen dankt onze jeugd met een hele diepe buiging! Top!
 

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend