Supporter en vrijwilliger Piet Slijkerman spreekt   |    7 - nov - 2022

Op zondag 13 november 2022 aanvang 14:00 uur speelt Westfriezen1 tegen Bloemendaal 1 en daaraan voorafgaand om 11:30 Westfriezen 2 tegen Schagen United 2.

Het is ook de dag dat de trouwe supporters onder de schijnwerper plaats nemen tijdens de traditionele SUPPORTERSDAG. Piet Slijkerman heel lang bij de club betrokken schreef een lofzang over de club, zoals onderstaand is te lezen.

Mijn naam is: Piet Slijkerman een heel leven actief bij S.V. Westfriezen

Als bestuurder in vele functies , b.v.  als 24 jarige al in het jeugdbestuur, maar ook als scheidsrechter,  nog steeds fluitist bij het elftal 35+1 en bovenal supporter van de club. Met gepaste trots is Piet drager van de GOUDEN SPELD, als dank voor de vele verdiensten. Om die trots extra te belichten schreef Piet onderstaande lofzang.

oktober 2022. 

Beste leden, supporters en vrienden van Westfriezen,

Zondag 2 oktober ben ik rond 13.30 uur naar het Westfriezen-complex gelopen om de wedstrijd Westfriezen-JVC te gaan bekijken. Bij de verkoop van loten mocht ik ook weer zo’n duidelijk en verzorgd programmaboekje ontvangen

Het was fraai herfstweer en langs de lijn trof ik als vanouds de bekende Westfriezen-vrienden; de humor vierde hoogtij, zoals gewoonlijk

We genoten van de topwedstrijd: techniek, tactiek, strategie, inzet en…..last but not least: Spelvreugde. Derhalve: hulde en complimenten aan de hele trainersstaf Julianadorp werd met 5-0 verslagen, daar moesten ze het mee doen. 

De koek was voor mij nog niet op, want thuisgekomen lag ook nog eens de fantastische PRESENTATIEGIDS op de mat; ik heb die meteen doorgenomen en zowel de inhoud als de heldere foto’s vervulden mij met trots. Trots op de geweldige ontwikkeling die onze vereniging heeft doorgemaakt en de uitstraling die het heeft naar buiten toe!

Een mooie accommodatie en nu ook nog een groot nieuw parkeerterrein.

Hier past grote dank aan bestuur, medewerkers, vrijwilligers,  sponsors en vrienden van onze club. 

Ik wil nog even terugkomen op dat verzorgde programmaboekje wat ik die middag kreeg aangereikt: ik las daar in, dat Westfriezen de komende competitie (tweede klas) ook tegen Bloemendaal gaan spelen. 

GA ZO DOOR WESTFRIEZEN, EVT ZELFS NAAR DE EERSTE KLASSE

De ouderen onder ons zullen nog wel weten, dat ik als bestuurder, altijd riep:  

“WIJ MOETEN HET BLOEMENDAAL VAN WESTFRIESLAND WORDEN” 

Ik vind dat onze vereniging dat inmiddels zeker heeft bereikt.

Deel dit nieuwsbericht:     

Hoofdsponsorhoofdsponsor icoon

Supersponsorsupersponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Topsponsorstopsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

Websponsorwebsponsor icoon

sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo sponsor logo

VVWFvrienden van westfriezen icoon

word ook vriend